Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem szét az exemet és a haveromat?
Szal az a helyzet h vmelyik nap gokartozni voltam a haverommal és miután jöttünk haza, megláttam a volt csajomat. nem igazán akartam vele beszélni mert nem vagyunk vmi jóba. De a haverom erősködött h legalább köszönjünk neki vagy valami. jól van, köszöntünk, azt hittem anyi lesz az egész és aztán húzunk haza de az exbarátnőm meg a haverom elkezdtek beszélgetni, nevetgéltek stb. ott a szemem láttára flörtöltek egymással. nagyon ideges vagyok mégmost is, nem akarom hogy együtt legyenek meg különben is milyen barát az aki összejön a haverja ex csajával? ráadásul majdnem egy évig jártunk basszus. ez így rohadtul nem fair.
Mit tegyek? hogy szedjem szét őket? már telefonszámot is cseréltek. :@@@
Már miért is baj, ha összejönnek? Kedvelik egymást, a csaj meg nem a tulajdonod, szóval azt csinál, amit akar.
19/F
szerintem ne próbáld szétszedni őket...abból semmi jó nem sülhet ki. Ő döntésük.
Egyébként velem is ugyanez van. Még nyáron együtt vtam egy sráccal, sulival elmentünk Spanyolországba; a mi iskolánk mellett egy pécsi iskola is csatlakozott. Összehaverkodtam egy lánnyal, tényleg nagyon jóba lettünk, vt barátom is ismerte, ők is jóba vtak, de engem szeretett természetesen a srác. Nyár végén a sráccal szakítottunk és kb 1 hete derült ki, hogy ők most összejöttek. Elég vicces a helyzet, hisz az egyik pécsi a másik budapesti...na de mind1. én nem akarom szétválasztani őket. Lehet, hogy azzal a lány haverommal kevesebbet fogok beszélni, de ha az exem ellen hangolom, akkor annyit se mint amúgy most.
Ha úgyse illenek össze, akk az hamarosan kiderül és magától válik majd a helyzet olyanná, amilyenné te most szeretnéd, viszont ha nekik megy a dolog, és boldogok együtt, akk ne vedd el a haverod boldogságát.
könnyű azt mondani.. nem tom majd azt nézni ahogy nyalják falják egymást :S
arra gondoltam hogy mesélek pár dolgot a haveromnak a volt csajomról, mert hát annyira nem ártatlan bárány. mi a vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!