Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem szét az exemet és a haveromat?
Szal az a helyzet h vmelyik nap gokartozni voltam a haverommal és miután jöttünk haza, megláttam a volt csajomat. nem igazán akartam vele beszélni mert nem vagyunk vmi jóba. De a haverom erősködött h legalább köszönjünk neki vagy valami. jól van, köszöntünk, azt hittem anyi lesz az egész és aztán húzunk haza de az exbarátnőm meg a haverom elkezdtek beszélgetni, nevetgéltek stb. ott a szemem láttára flörtöltek egymással. nagyon ideges vagyok mégmost is, nem akarom hogy együtt legyenek meg különben is milyen barát az aki összejön a haverja ex csajával? ráadásul majdnem egy évig jártunk basszus. ez így rohadtul nem fair.
Mit tegyek? hogy szedjem szét őket? már telefonszámot is cseréltek. :@@@
Az, hogy lejáratással akarod tönkretenni a kapcsolatukat, az a szánalmas cselekedetek legalja.
Nem csak neked lehet jó életed, hagyd már meg, hogy más is kiélje magát. Hagyd ott őket, ha együtt vannak, vagy akármi, de ne tedd tönkre a kapcsolatukat.
Felejtsd el, ne legyél ge*i.
Most gondolj bele, neked tetszene egy csaj és te is tetszenél neki, mennyire örülnél neki, hogy a volt barátja állandóan bekavarna, csak azért hogy ti ne is ismerkedjetek egymással.Nem gondolnád azt hogy mi a fa*t akar ez a kö*ög, amikor már szakított vele?Nem háborítana fel?Mi köze lenne hozzá szerinted?
hogyha az a volt barát a haverom lenne akkor szimplán nem kavarnék a csajjal és kész. nálam ez alap.
tudom hogy eléggé szar megoldás de akkor mondjatok jobbat.
Én nagyon is jól tudom. Az én ex-barátnőm is a szemem láttára kavart annó egy másik fiúval. Akkor sokszor tudtam volna örjöngeni emiatt. De ha megláttam őket, szimplán ott hagytam őket. Most pedig lehet, hogy újra összejövök a csajjal.
Szóval nagyon is jól tudom, hogy milyen az, amit mond a kérdező, de mégis azt mondom, hagyja őket. Ha nem illenek össze, akkor úgyis szétmennek, ha pedig igen, akkor meg nem ronthatod el a boldogságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!