Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti képesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti képesek lennétek megcsonkítani a párotokat, ha ő megcsalna/kidobna/bántana,?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen esetről lehet hallani. Fenyegetőzés szintjén pedig rengetegszer elhangzik a LEVÁGOM/KIHERÉLLEK! A napokban pedig egy őrült lengyel fogorvosnőről lehetett olvasni, aki kihúzta a volt szeretője összes fogát, mire az új barátnője is kidobta.

Férfiaknál is előfordul persze, hogy megvágja vagy savval leönti a volt barátnőjét, de a női fantázia szerintem messze durvább.

2012. máj. 7. 22:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Az én számból elég sűrűn el szokott hangozni de sose mondom komolyan. "Hallod ha rám borítod az üdítőd kiheréllek..." meg hasonlók. Nem gondolom komolyan sose. meg mindig beszéljük barátnőmmel, hogy milyen helyes az a fiú. Egyszer még megerőszakolom xD Meg ilyen beteg dolgok. De csak vicc :)
2012. máj. 7. 23:25
 22/35 anonim ***** válasza:
75%
Fel lehet épülni? Téged hányan erőszakoltak már meg? Sosem kívántam még ezt senkinek, de neked... Le sem írom, mindenki tudja mire gondolok. Abban reménykedem csak, hogy nincd és nem is lesz lànyod. Mit tennél ha valaki megerőszakolná anyádat, lányod, lánytestvéred? Mondanád hogy ne picsogj anyám, ebből fel lehet épülni. ? Hogy végig megy rajtad pl egy csapat hülye, szétaláznak, és k.rva jókat röhögnek közben azon hogy hogy szenvedsz. Majd ha valaki akaratod ellenére seg.gbe kúr.t, akkor mondd hogy fel lehet épülni. 100%-ig. Én ismerek olyat aki így járt, nem is egyet. Nincsenek felépülve.
2012. máj. 7. 23:35
 23/35 A kérdező kommentje:

Állítsd már le magadat! Én nem kívántam senkinek sem ilyet!

De egyébként az az érdekes, hogy sok nő titokban arról álmodik, hogy megerőszakolják. Igaz, az egy kicsit másféle, mert egy Adonisz külsejű fickó csinálja. Mielőtt belém kötnél, ezt olvastam valahol.

2012. máj. 8. 00:26
 24/35 anonim ***** válasza:

Baromság. Talán, talán az vonatkozhatott durvább szexre, de megerőszakolásra szerintem nagyon kevés esetben... én néha álmodok ilyen tragikus dolgokkal, mint pl., hogy így megaláznak, de nem élvezkedve kelek fel belőle, hanem könnyezve, és úgy, hogy az ereim majd szétrobbannak az idegtől.

A kérdéshez: Én is folyton magyarázom a barátomnak, hogy "ha megcsalsz, veszek banánszeletelőt.." nem szeretem a banánt :) persze ezen mindig röhögünk utána, de ha megtudnám, hogy félrekúrt... én nem tettetném, hogy nem tudok róla, csak azért, hogy kárt tegyek benne. Valószínűleg én érezném magam inkább megcsonkítva, és rá se tudnék nézni.

2012. máj. 8. 02:48
 25/35 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Haha fel lehet épülni... Könnyen veszed... Ezért mondtam, hogy kérdezd meg BÁRMELYIK nőt, hogy mit gondol erről. Amint látod sokan egyetértenek velem...
2012. máj. 8. 11:18
 26/35 anonim ***** válasza:

Olvastad valahol... Itt a gyakoirn legalább?? EGYETLEN nő sem álmodik arról, hogy megerőszakolják.......

Még mindig el se hiszem, hogy a 'nincs harapóereje' az durvább baj nálad, mint a megerőszakolás.....

2012. máj. 8. 11:22
 27/35 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt már megfigyeltem, hogy a férfiaknak ez a megerőszakolás kb. semmit nem jelent.. FOGALMATOK SINCS, hogy ez egy nőnek mit jelent. Inkább öljenek meg, inkább raboljanak el és adják el a szerveimet, inkább drogozzanak be, inkább verjenek meg úgy, hogy mozdulni se tudjak, bármit, csak ne erőszakoljanak meg!! Hát ilyen szinten van! És biztos vagyok benne, hogy ezzel majdnem minden nőtársam egyetért!
2012. máj. 8. 11:28
 28/35 anonim ***** válasza:
NEM! Akármennyire is utálnám,nem tennék vele ilyet.Aki ilyet tesz,az egy idióta,elmebeteg.
2012. máj. 8. 11:51
 29/35 A kérdező kommentje:

11.22

Az az őrült nő teljesen tönkrevágta a pali életét. Az új barátnője otthagyta és éveket öregedett az arca is. Tudod, ha azt akarod, hogy egy bizonyos fajta fájdalmat elismerjen a másik, akkor te sem kicsinyelhetsz le egy másikat. Ez most olyan, mintha valaki megégne és azzal becsmérelné a másikat, akit mondjuk késsel vagdostak össze, hogy mennyivel jobb amannak, mert az égés sokkal jobban fáj. Mindkettő nagyon rossz, jobb elkerülni.

2012. máj. 8. 12:41
 30/35 anonim ***** válasza:
Szerintem se kéne összehasonlítani, te hoztad föl, hogy a nők mennyivel rosszabbak, mert a férfiakban van gát... Nem véletlen, hogy a bűnözők 80%-a férfi.
2012. máj. 8. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!