Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most sem volt igazam? Én lennék a hisztis pics? Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre.

Figyelt kérdés

Tegnap ugye Anyák napja volt, Édesanyám felköszöntöttem átmentem délután a páromhoz olyan 5 óra körül, hogy menjünk az ő Anyukájához is.

Nem volt kedve, mert fáradt volt... Azt mondta ma lemegyünk! Én ma 3-ig dolgoztam, felhív 5órakor hogy induljak el hozzá, de 7re vissza kell érnie edzeni. Maximum 1 órát tölthettünk volna a szüleinél.

Erre rácsaptam a telefont és mondtam hogy nem megyek.

Vissza hív megköszönni hogy cserbe hagytam.

Szerintetek túl reagáltam?

2012. máj. 7. 18:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

# 17/20 ma 19:02

Én is erre gondoltam és ezért is kaptam fel a vizet. "Indulj el DE..."

Nem hisztizve raktam le, csupán annyit mondtam hagyjuk a mai napot, menjen edzeni.

Nem akarom megváltoztatni és tényleg semmi közöm ahhoz hogy foglalkozik e az anyjával vagy nem, de ez egy közös program, amiben igenis nekem is nagy szerepem van. Ha ő az utolsó pillanatban bevágja, hogy menjünk DE akkor én nem fogok pattani....

2012. máj. 7. 19:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Aha, hát ezt úgy is nézhetjük, hogy együtt lehettetek volna egy órát, de te inkább nem. Akkor úgy kell megalapozni a kapcsolatot, hogy x órányi együtt töltött idő alatt te nem vagy hajlandó megmozdulni. És akkor tudni fogja, hogy 1-2-3 órája van csak, akkor azt jobb ha mással tölti, nem veled.
2012. máj. 7. 19:36
 23/25 anonim ***** válasza:
A hsz-eidből nekem az jön le, hogy te végeredményben a barátodat akarod irányítani, és ha valami nem úgy ahogy te elképzelted rögtön jön az elutasítás, a sértődés. Ne akard irányítani, mert ezzel csak megmérgezed a kapcsolatotokat, és csúnyán fog végződni. Ez nem szappanopera! Fogadd el, hogy néha nem te döntesz, arról hogy mi történjen. Ez ebben a helyzet azt jelenti, hogy ha te semmit sem terveztél délutánra, akkor simán elmehettél volna. Persze ne engedj át mindent, de a kapcsolat azért kapcsolat mert két egyenlő félből áll, különben pedig rabszolgatartás.
2012. máj. 7. 19:59
 24/25 A kérdező kommentje:
Nos, lassan én érzem magam rosszul...és akkor most mi a teendő?? Kérjek bocsánatot a barátomtól?
2012. máj. 7. 20:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Ne kérj bocsánatot! Csak legközelebb légy egy kicsit rugalmasabb, meg ne mássz bele a kapcsolatukba.
2012. máj. 7. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!