Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most sem volt igazam? Én lennék a hisztis pics? Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre.
Tegnap ugye Anyák napja volt, Édesanyám felköszöntöttem átmentem délután a páromhoz olyan 5 óra körül, hogy menjünk az ő Anyukájához is.
Nem volt kedve, mert fáradt volt... Azt mondta ma lemegyünk! Én ma 3-ig dolgoztam, felhív 5órakor hogy induljak el hozzá, de 7re vissza kell érnie edzeni. Maximum 1 órát tölthettünk volna a szüleinél.
Erre rácsaptam a telefont és mondtam hogy nem megyek.
Vissza hív megköszönni hogy cserbe hagytam.
Szerintetek túl reagáltam?
# 17/20 ma 19:02
Én is erre gondoltam és ezért is kaptam fel a vizet. "Indulj el DE..."
Nem hisztizve raktam le, csupán annyit mondtam hagyjuk a mai napot, menjen edzeni.
Nem akarom megváltoztatni és tényleg semmi közöm ahhoz hogy foglalkozik e az anyjával vagy nem, de ez egy közös program, amiben igenis nekem is nagy szerepem van. Ha ő az utolsó pillanatban bevágja, hogy menjünk DE akkor én nem fogok pattani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!