Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most sem volt igazam? Én lennék a hisztis pics? Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre.
Tegnap ugye Anyák napja volt, Édesanyám felköszöntöttem átmentem délután a páromhoz olyan 5 óra körül, hogy menjünk az ő Anyukájához is.
Nem volt kedve, mert fáradt volt... Azt mondta ma lemegyünk! Én ma 3-ig dolgoztam, felhív 5órakor hogy induljak el hozzá, de 7re vissza kell érnie edzeni. Maximum 1 órát tölthettünk volna a szüleinél.
Erre rácsaptam a telefont és mondtam hogy nem megyek.
Vissza hív megköszönni hogy cserbe hagytam.
Szerintetek túl reagáltam?
Igen, egy kicsit túlreagáltad!
De a párod is furcsa, hogy nem köszöntötte az édesanyját. Szerinted te mekkora tiszteletre számíthatsz tőle?
"Már kedden megvettem az anyukájának az ajándékot, hogy neki még ezzel sem kelljen foglalkozni! Tehát ezért vagyok dühös."
Te vetted meg az ajándékot az Ő édesanyjának? Mi a fenének? Ha ő erre nem gondol, mit intézkedsz? Még ha élettársak lennének, ok, ha együtt intézitek a dolgaitokat, de így?
Nem értek egyet párod nemtörődömségével, ugyanakkor ki tudja, nem okkal közömbös-e az anyja iránt? Meg akárhogy is, ez nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!