Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most sem volt igazam? Én lennék a hisztis pics? Kíváncsi
vagyok a Ti véleményetekre.
Figyelt kérdés
Tegnap ugye Anyák napja volt, Édesanyám felköszöntöttem átmentem délután a páromhoz olyan 5 óra körül, hogy menjünk az ő Anyukájához is.
Nem volt kedve, mert fáradt volt... Azt mondta ma lemegyünk! Én ma 3-ig dolgoztam, felhív 5órakor hogy induljak el hozzá, de 7re vissza kell érnie edzeni. Maximum 1 órát tölthettünk volna a szüleinél.
Erre rácsaptam a telefont és mondtam hogy nem megyek.
Ezek szerint túl reagáltam, hogy nem mentem...Én csak azt szerettem volna, hogy lemondja a programját az edzést és töltsünk ott egy kicsit több időt!
2012. máj. 7. 18:36
12/25 anonim válasza:
Lehet egyedül maradok a véleményemmel, de én erősen elgondolkodnék azon hogy kell-e hosszú távra egy olyan ember aki a saját édesanyját lusta felköszönteni. Valszeg alapvetően hasonlóan áll a nőkhöz mint az anyukájához.
2012. máj. 7. 18:37
13/25 A kérdező kommentje:
Eddig ez nem volt rá jellemző, pontosan ezért néztem el neki, hogy nem mentünk tegnap. De valahogy a mai napon nem tudom magam túl tenni, pedig nem vagyok ilyen ember.
2012. máj. 7. 18:40
14/25 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nem tudom, hogy miből vontad le ezt a következtetést, de ennyi infóból én nem törnék senki felett pálcát. Mégis honnan tudod hogy milyen a kapcsolata az anyjával?
Kedves kérdező! Szerintem is túl reagáltad. 1 óra bőven elég mindenre. Nem körülötted forog a világ.
2012. máj. 7. 18:42
15/25 A kérdező kommentje:
Nekem csak az esett rosszul hogy nem eget verő programja volt, és annyira vártam hogy oda adja az ajándékot és hogy együtt töltsünk egy kis időt, hogy ne kelljen rohanni...
2012. máj. 7. 18:46
16/25 anonim válasza:
őszintén engem is meglep h te miért lettél főszereplője ennek a sztorinak. Miért te veszel ajándékot? miért tőled függ h mentek -e . Egyáltalán nem is kéne ott lenned szerintem feltétlen....emiatt nem érzem jogosnak h még ki is akadsz...ne haragudj ha megbántottalak
2012. máj. 7. 18:46
17/25 anonim válasza:
Mindezt tegnap is "megszervezhette", kitalálhatta volna!!!
Mert nem az utolsó néhány órában kell kitalálni dolgokat.
Túlreagáltad? Attól függ, hogy milyen stílusban csaptad le a telefont.
Ami baromira érdekes, hogy minden olyan válasz, amiben szerepel a túlreagáltad és egy hülye hisztis p*csa vagy 100%-ra van értékelve.
Vajon milyen beszűkült hülye/hülyék értékelt(ek)??
2012. máj. 7. 19:02
18/25 anonim válasza:
én sem értelek. az néha nekem is nehezemre esik, ha az utolsó pillanatban szólnak, h sürgősen (!) mennem kell valahová és ráadásul ilyen szűk időkorlátok közé vagyok szorítva, de ez azért van, mert én egy lomhább típusú személyiség vagyok és szeretem, ha van időm rákészülni a dolgokra. de hogy te azért kaptad fel a vizet, mert rövid ideig maradtok a párod anyukájánál... ezt nem teljesen értem. az ő anyukája, ilyenekben a párok általában alkalmazkodni szoktak a másik, "kompetens" fél döntéséhez, hacsak nem hajmeresztő vagy bántó a dolog. de itt nem ez történt. máshol ilyen esetben nem is biztos, h jelen van a barátnő, ehhez képest te meg szíved szerint az egész eseményt uralnád, koordinálnád és a saját irányításod alá akarod vonni. miért olyan fontos ez neked?
2012. máj. 7. 19:03
19/25 anonim válasza:
Azt sem értem neked mi közöd van az egészhez. Az ő anyja, azt csinál, amit akar. De ezen túl sem értem mi bajod van azzal az 1 órával. Úgyhogy igen, szerintem bőven túlreagáltad.
2012. máj. 7. 19:04
20/25 anonim válasza:
Túlreagáltad. Ne akard nevelni hogy milyen legyen az anyjával, mert nem a te dolgod! Szép ha már egy barátnő azért is hisztit csap, mert a pasija nem akar anyósjelölttel lenni. Ez már nem kicsit sok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!