Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Tavaly mentünk szét az exbarátnőmmel azóta csak ritkán találkozgattunk..

tegnap előtt eljött velem moziba és egész végig ölelgetett, mondta is hogy még mindig szeret, ma pedig megpróbáltam beszélni vele és tök bunkó volt úgy éreztem mintha el akarna felejteni..mi lehet a baja?

előre is köszönöm a válaszokat

2012. máj. 6. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a magyarázat abban rejlik, amiért tavaly szétmentetek. Elég gyakori eset, hogy egy lány szeret egy fiút, de valamilyen oknál fogva haragszik is rá. Ilyenkor egyszer úgy érzi, hogy nagyon szerelmes és ölelgeti a másikat meg stb. de néha elhatalmasodik rajta, hogy a srác egy szemét, mert ezt és ezt tette vele. Ilyenkor haragszik és inkább azt érzi helyes döntésnek, ha messze elkerüli. Mi volt az oka, hogy szétmentetek?
2012. máj. 6. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
megbántottam valamivel..de azóta se tudom hogy mivel :/
2012. máj. 6. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Amikor megkérdeztem hogy miért? mindig azt mondta, hogy "hagyjuk"
2012. máj. 6. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!