Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Kellene egy ilyen csaj (KÉP)?
Figyelt kérdés
Persze most CSAK külsőről beszélünk, belsőről feltételezzük, hogy kb. olyan tulajdonságokkal rendelkezik,mint amit ti kerestek egy nőben.
2012. máj. 3. 18:49
51/68 A kérdező kommentje:
Hát normáis mentalitású vagyok, s nagy elvárásaim sincsenek. Ez a srác is egy egyszerű, hétköznapi ember, ahogy tudom még barátnője sem volt, de nem vesz észre :|
2012. máj. 3. 19:39
52/68 MinArt válasza:
Hát, azt tapasztalom én is, hogy zömében a fellengzős libákért vannak oda. De, hogy miért? Mindenesetre drukkolok. Szép estét kívánok!:)
53/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat és nektek is kellemes estét :|
2012. máj. 3. 19:42
54/68 MinArt válasza:
Ha lenne kedved strandolni, vagy pl. állatkertbe elmenni vagy bármi nyugisabb dolog (nem vagyok bulizós), szólj, mert én is hasonló helyzettel küzdöttem mint most Te és szívesen beszélgetnék.:)
55/68 anonim válasza:
Simán, ez a csaj ritka szép! ;)
56/68 anonim válasza:
57/68 asdface válasza:
Ha ilyen fám lenne le nem szállnék róla. :D
24/f
58/68 anonim válasza:
59/68 A kérdező kommentje:
De miért "köszi". Ennyire tetszik a csaj? Eddig nem ismerted?
2012. máj. 3. 21:52
60/68 anonim válasza:
Sosem láttam, de ő egy álom... Vagy nem tudom, ha elém tennék a részeket, akkor sem tudnék szebbet kirakni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!