Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Kellene egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Kellene egy ilyen csaj (KÉP)?

Figyelt kérdés

Persze most CSAK külsőről beszélünk, belsőről feltételezzük, hogy kb. olyan tulajdonságokkal rendelkezik,mint amit ti kerestek egy nőben.

[link]

2012. máj. 3. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 MinArt válasza:
Megértelek, én is modellkedem pasiként és ezt a sok beképzelt csajt. Minden ismerősöm ezekért van oda, de olyan lányokkal kapcsolatot építeni hosszú távon nem lehet. Normális és tényleg szép lány meg végképp nincs a szakmában.:/ Mondjuk kivételként erősíted a szabályt.:)
2012. máj. 3. 19:24
 42/68 A kérdező kommentje:
Hát fb. meg ilyesmi oké, de nem GYK ra szerelem, szex kategóriába.
2012. máj. 3. 19:24
 43/68 anonim ***** válasza:
Ha nem ismeritek ne alkossatok magatoknak egy külön képet róla... Csak egy kérdést tett fel, nem kell ezért már leharapni a fejét.
2012. máj. 3. 19:26
 44/68 MinArt válasza:
Mennyi idős vagy? Szívesen megismernélek ha tényleg hasonlítasz kicsit Dianna Agron-ra.:)
2012. máj. 3. 19:27
 45/68 A kérdező kommentje:
19...és megjegyezném, hogy nem cirkuszban dolgozom, hanem egy kis, nem is nagyon híres ügynökségnél.
2012. máj. 3. 19:29
 46/68 MinArt válasza:

Én is hasonló helyen, 24f 175cm 66kg.

Szívesen megismernélek, budapesti vagy?

Dianna Agron nekem mindig is a favorit nő volt külsőre.

Ha belsőleg tényleg normális csendesebb lány vagy, akkor ritka brilliáns lehetsz.:)

2012. máj. 3. 19:32
 47/68 anonim ***** válasza:
Szegény lány, mennyi privátot kaphatott az elmúlt ~1 órában... :D
2012. máj. 3. 19:35
 48/68 MinArt válasza:
Egyébként a legtöbb helyen csupa ripacs hangoskodó sötét hajú fellengzős csaj van. Nem is értem.
2012. máj. 3. 19:35
 49/68 A kérdező kommentje:
Igen, pesti vagyok, de most épp kezdek belehabarodni egy srácba, de nem úgy veszem észre, hogy érdekelném, pedig nem agy adonisz, de szeretem a személyiségét.
2012. máj. 3. 19:36
 50/68 MinArt válasza:
Értelek.:) Akkor szurkolok mindenesetre. Pedig már kezdtem örülni, hogy vannak még normális mentalitású lányok.
2012. máj. 3. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!