Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Kellene egy ilyen csaj (KÉP)?
Figyelt kérdés
Persze most CSAK külsőről beszélünk, belsőről feltételezzük, hogy kb. olyan tulajdonságokkal rendelkezik,mint amit ti kerestek egy nőben.
2012. máj. 3. 18:49
12/68 A kérdező kommentje:
lent van egy teljes arcos kepe, amin nincs kisminkelve
2012. máj. 3. 18:55
13/68 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint bajban vagyok.
2012. máj. 3. 18:56
14/68 anonim válasza:
Az a baj hogy bejön nekünk? Vagy mi? :D
15/68 anonim válasza:
Ha valóban érdekelne, akkor feltennél MAGADRÓL képet. Ennek babám semmi értelme az ég egy adta világon, hogy belinkelsz valami usankás ribancot, és kérezgeted a jónépet hogy bejön-e, mert azt hiszed Te is úgy nézel ki.
17/68 A kérdező kommentje:
Hát inkább az, hogy nem jön be sokatoknak. Na akkor nekem lőttek.
2012. máj. 3. 18:58
18/68 anonim válasza:
-.-" Miért nem úgy tetted fel a kérdést, hogy ne kelljen magad "véletlenül" elszólni??? ---.--""" emberek, emberek.
20/68 -=Koldus=- válasza:
Sztem mindegyik képen van rajta smink. A sztárok sokszor még az utcára vagy a boltba menet is tesznek fel minimális sminket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!