Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Egy ilyen csaj tényleg annyira visszataszító a plusz kilok miatt, hogy semmiképp sem tudnátok elképzelni vele komoly kapcsolatot (KÉP)?
Én is vékony, alacsony fiúként nem vonzódom a ducibb, kövér lányokhoz, mert nem érzem melletük elég férfiasnak magam és nem is izgatnak valamiért, ellenben a vékony, alacsony lányokért megőrülök.
De tudom, hogy sok fiúnak meg az ilyen alkat jön be, szóval van esélyed, főleg ha jellemre szép vagy.
fogyjon le ne siránkozzon
ha nem lenne dagadt, szerintem jó csaj lenne
Hat az a helyzet, hogy a kepen levo csajnal csinosabb vagyok, labam egyaltalan nem kover, inkabb a pocimon van a felesleg. Eddig az arcomba szerettek bele a sracok, de az a helyzet, hogy inkabb futokalandra kellettem volna. Ezert is irtam ki a kerdest, hogy most duci csajok csak dug@sra jok vagy mi?
Amugy jellememmel semmi problema es most fogyozok is, le is adtam par kilot, dehat ha a 165 cm-emhez tarsulo 68 kilommal folyton csak szexre kellek (eddig 4 pasi akarta csak ezt), akkor most nem mondhatja senki azt, hogy biztos csak bunkokkal akadtam eddig ossze.
"hat az a helyzet, hogy a kepen levo csajnal csinosabb vagyok, labam egyaltalan nem kover, inkabb a pocimon van a felesleg."
lol... akkor te szép vagy :) nem kell túlragozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!