Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt komoly gond van köztünk? Mit tegyek?
1 éve együtt vagyunk már és együtt is élünk.
A szexuális életünkben komoly gondok léptek fel, úgy érzem a párom nem akar kielégíteni már normálisan. Mindig ha leszop, azt akarja menjek el minél hamarabb, sürget és nyavalyog közben. Nem élvezem, és a szex is ritkult már. Én törődöm vele sokat, ő orális szexnél viszonzást sosem kér, ha akarom kényeztetni azt mondja ne mert ő csikis, pedig nem csikisen csinálom ez tuti... mindenért megsértődik, ha megmondom neki, hogy nekem ez nem jó, akkor meg haragszik rám... elkezdtem nem foglalkozni vele, erre másnap a fiú osztálytársával fenyegetett engem, hogy lehet elmegy hozzá... hozzá teszem egyszer megcsalt és le is szopott mást... elképzelteő, hogy enm szeret engem? csak kihasznál vagy mi lehet ez?
Hát :( Szerintem így nem fogjátok sokáig húzni sajnos, ha semmit nem lehet vele megbeszélni. Nem hiszem, hogy kihasznál, szerintem csak megunta. De ne sajnáld ilyen hozzáállással, ha vége lesz.
Off: Te legalább megmondod neki, hogy nem jó a sex, az én volt párom a hátam mögött mondta milyen "gyenge" vagyok, nekem véletlenül sem. Ezt tisztelem benned, hogy szólsz és nem elvárod, hogy kitalálja.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!