Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly kapcsolatnak tényleg vége lehet ilyen hirtelen?
igen vége lehet.
velem az történt nem rég h egy másféléves kapcsolat után a pasim elment katonának.ugyvolt h nem megy,aztán miután sikerült "megdöntenie"(nekem ez volt az első) lelépett.pedig semmi jele nem volt hogy elhagy.én szerettem és mindent megadtam neki amit tudtam.
Szegény! :( Nagyon, nagyon sajnálom, hogy így ért véget a kapcsolatotok. :(
Igazság szerint bennem is van egy picinyke félelem, pedig mi is már több, mint 1,5 éve vagyunk együtt, és szóról szóra csak ugyanezt tudnám írni a kapcsolatunkról, mint Te; hogy minden a lehető legnagyobb rendben van közöttünk, sokat nevetünk és hülyéskedünk, csók, szex, közös programok, minden tökéletes, bármikor bármit meg tudunk beszélni egymással, és nyár végén tervezzük, hogy összeköltözünk. Együtt tervezzük az életünket, közös jövő, eljegyzés is szóba került, stb.
Mégis, néha-néha bizony eszembe jut, hogy ez annyira jó és tökéletes így, hogy egyszerűen túl szép, hogy igaz legyen, és olyankor félek tőle, hogy elveszíthetem. :( Pont így.
Szóval ha nem is érzem át teljesen, min mész most keresztül, de valahol megértem a dolgot, mert nekem is eszembe jutott már, hogy mi lesz, ha hirtelen kiszeret belőlem, vagy egyszerűen csak rájön, hogy mégse én kellek neki. Kitartást!
Én azt mondom, ha tényleg ennyire nagy volt köztetek a szerelem, még ne írd le végleg! Talán csak pillanatnyi elmezavar! Talán csak nem tudja, milyen jó volt neki, amíg ezt el nem dobta magától! Én őszintén kívánom, hogy jöjjenek rendbe a dolgok közöttetek, és remélem, rá fog döbbenni a barátod, hogy valójában mekkora szerencséje volt, amíg Te ott voltál neki! :) Ha van egy kis esze, rá fog jönni, hogy hibázott, és visszajön hozzád. Mert igazán csak akkor tanuljuk meg értékelni a valódi értékeket az életünkben, amikor azt hisszük, hogy elveszíthetjük őket.
Szerintem még nincs veszve semmi! :) Minden jót!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!