Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Kellene egy ilyen csaj (KÉP)?
Figyelt kérdés
Persze most CSAK külsőről beszélünk, belsőről feltételezzük, hogy kb. olyan tulajdonságokkal rendelkezik,mint amit ti kerestek egy nőben.
2012. máj. 3. 18:49
31/68 anonim válasza:
A szőkék nem mentek ki a divatból.
legjobb bennük, hogy mikor teleg*cizem a hajukat akkor nem látszik.
32/68 A kérdező kommentje:
Hát csak annyi, hogy cseszhetem azt, hogy semmi hazugság és túlzás nélkül hasonlítok a csajra és modellkedem is, mert inkább ilyen csendesebb vagyok és emiatt folyton magyarán leszarnak.
2012. máj. 3. 19:08
33/68 MinArt válasza:
Gyönyörű lány lehetsz és épp, hogy az a jó, hogy csendesebb vagy, nem hivalkodó ribanc, mint a mai csajok zöme.:)
34/68 A kérdező kommentje:
Hát sokra megyek vele, hogy nem engedem, hogy bárki lesmároljon és taperoljon. De én senki kedvéért nem fogok változni, akkor inkább egyedül maradok. Mondjuk hülye a közeg is amibe beleszülettem.
2012. máj. 3. 19:11
35/68 anonim válasza:
33-as igazad van... Veled tartok. :D
Bizonyára jó nő vagy. Kevés jó és csendes nő van már ezen a világon!
36/68 MinArt válasza:
Miért kéne megengednek? Én 4 hónapig nem smároltam és nem tapiztam le a volt barátnőmet, ezzel bizonyítottam, hogy nekem nem az a legfontosabb, majd ha Ő akarja és úgy érezzük. Szerintem ez nem probléma. Am meg ha picit is hasonlítasz Dianna Agron-ra, akkor angyal lehetsz.:))
37/68 -=Koldus=- válasza:
Tegyél fel egy képet. Ha úgyis hasonlítasz a belinkelt csajra fel sem fog tűnni senkinek.
38/68 A kérdező kommentje:
Hát inkább nem teszek, ügynököm nemigazán díjjazná.
Szóval ez így rohadt szar élet.
2012. máj. 3. 19:20
39/68 -=Koldus=- válasza:
Aham értem. Szóval, ha elmész a családoddal nyaralni, akkor egy közösségi oldalra nem rakhatsz fel képet, mert az "ügynököd" nem díjazná?? Ugyan már, ne etess.
40/68 anonim válasza:
melyik cirkuszba szerepelsz h nem engedi az ügynököd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!