Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Bejönnek nektek a kislányos alkatú, vékony csajok?
Itt most olyanokra gondolok akik tényleg kislányosak, magyarán mellük se nagyon van... ne képzeljetek kozzájuk óriási ditkókat XD Max. a fenekük az ami esetleg bagyobb....
KORT IS KÉREK, Köszi
Na akkor fussunk neki!
Srácok-> mégis melyik korosztályt célzod meg ezzel? Ha 13 vagy, nyilván nem egy 30 éves véleményére lesz szükséged..
Itt most olyanokra gondolok akik tényleg kislányosak, magyarán mellük se nagyon van... ne képzeljetek kozzájuk óriási ditkókat XD Max. a fenekük az ami esetleg bagyobb....
KORT IS KÉREK, Köszi-> mennyi idős vagy? ha még éppen, hogy csak 15, nincs semmi gáz. Még fejlődni fogsz.
itt most nem én vagyok a lényeg....nem rólam szól...csak érdekel a véleményetek...amúgy az előző kommentben leírtam hogy 20 év körüli csávók véleménye érdekel (persze nem pont így írtam , szóról szóra) -.-"
Persze, hogy nem rólad van szó.. :D Egyszerre küldtük el őket, szóval nem kell a -.-" köszi:)
Még mindig tartom, hogy amennyiben még fiatal vagy, fejlődni fogsz. Mellesleg mennyi idős vagy, hogy a 20 éves korosztály érdekel téged, aki még véletlenül sem rendelkezik kislányos alkattal?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!