Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy vékony emberek be tudnak csajozni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 16:49
1/26 anonim válasza:
Mert te dagadt vagy és te nem?
2/26 anonim válasza:
és hogy lehet az hogy a dagadt pasik és nők be tudnak csajozni/pasizni, és egy sportosabb kicsit izmosabb ember meg nem?? :D
3/26 A kérdező kommentje:
Én is vékony vagyok, de nap mint nap látok egy tucat vékony férfit szép nővel kézen fogva. Önbizalom és jó beszélőke a kulcs?
2012. márc. 22. 16:55
4/26 anonim válasza:
mert van akinek az jön be. nem feltétlenül kell, hogy kétajtós szekrény legyél és hogy szétgyurmázd az agyad.;)
5/26 anonim válasza:
Az se árt ha van mit a tejbe aprítanod.
6/26 A kérdező kommentje:
#5, ezt mire érted?
2012. márc. 22. 16:58
7/26 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, h azért van csajuk, mert sok lóvéjuk van:Dde ilyen válasz minden egyes kérdés alá kell, ahogy látom:D
8/26 anonim válasza:
na igen, a vékony, magasak mind elkelnek én is ezt látom, de a vékony, alacsonyak, mint én senkinek sem kellenek
:/
9/26 A kérdező kommentje:
Én is magas vagyok, csak a beszélőkém sz@r, ha nőkkel kell beszélgetnem. És mégis mire fel magabiztosak ezek a fickók, hiszen ők sincsenek kigyúrva, sőt, egy részük mégcsak nem is kőgazdag.
2012. márc. 22. 17:15
10/26 anonim válasza:
Miért ne tudnánk?:D
Én 180cm 55 kiló vagyok és nem volt gondom soha a csajozással.Sokaknak még tetszik is.Annyit eszek amennyit csak akarok nem hízok, tiszta jó, mindenki fogyózik, én meg örülök, ez nagy előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!