Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi úgy mégis?!
Figyelt kérdés
Nah... én 13 vok,és 24 éves pasim (vagy nem is tom h minek nevezzem :@@ ink csak kavarok vele) és nem is mer felvállalni a haverjai elött,meg csak smárolunk deh azt is csak akkor ha haverjai elmentek -.-nem is ír rám, mióta "kerülöm".mert megtudtam h azér van csak velem h "nőt faragjon belőllem"... vagyis ezt most azt jelenti h csak meg akart d*gni? :@ pls segitsetek :$
(és ha lehet ne az legyen az első komment h "hülye ku*va", meg ilyenek,ugyanis még szűz vagyok)
2012. máj. 2. 15:13
31/32 anonim válasza:
amugy nem látjátok ,hogy csak hazudik? (na jo lehet hogy nem) , de 13 évesen még azt az érzést sem ismeri ,hogy milyen jo lenne ha meg.baszna, nem tudja hogy 1 átalán mi fán terem a sex,nem tudja milyen érzés felizgulni, csak hallot 1pár szot hogy :ku.rva, du.gni, meg hasonlok, de nincsen tisztajba veluk 13 évesen. Amugy (szerintem, de én ezt akkor sem hiszem el)
32/32 anonim válasza:
Úristen... 24 éves pasival összejössz? 13 évesen babáznod kéne... amúgy ha szexuális kapcsolatot létesít veled, azért lecsukhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!