Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi úgy mégis?!

Figyelt kérdés

Nah... én 13 vok,és 24 éves pasim (vagy nem is tom h minek nevezzem :@@ ink csak kavarok vele) és nem is mer felvállalni a haverjai elött,meg csak smárolunk deh azt is csak akkor ha haverjai elmentek -.-nem is ír rám, mióta "kerülöm".mert megtudtam h azér van csak velem h "nőt faragjon belőllem"... vagyis ezt most azt jelenti h csak meg akart d*gni? :@ pls segitsetek :$

(és ha lehet ne az legyen az első komment h "hülye ku*va", meg ilyenek,ugyanis még szűz vagyok)

2012. máj. 2. 15:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%

14 év alatt ha megdug, megy a börtönbe ha kiderül.

Aztán a börtönben meg őt dugják majd fenékbe... :D

Te pedig hülye ku*va vagy ha hagyod magad.

2012. máj. 2. 15:17
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell félteni téged,mert szókincsed az van!!!
2012. máj. 2. 15:21
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Inkább tanuljál, ne a f@szon járjon az eszed, mert olyan hülye leszel, mint egy lefosott vécédeszka.
 4/32 anonim ***** válasza:
Most magadnak válaszoltál troll komám?
 5/32 A kérdező kommentje:
15:17 én még jó ideig (17-18 éves koromig) szűz akarok maradni,vagyis nme keveredhettem vna bele abba a hibába h megd*g..
2012. máj. 2. 15:22
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Cicám, kajakra bűncselekményt követ el, ha megdug. Aztán majd belőle is nőt faragnak a sitten.

Mit gondolsz, miért nem akarja, hogy a haverjai együtt lássanak titeket?

2012. máj. 2. 15:22
 7/32 A kérdező kommentje:
deh ők tudják h "együtt" vunk,csak olyan hitelesen adta itt nekem a jó kisfiut :$
2012. máj. 2. 15:26
 8/32 anonim ***** válasza:
82%

Erre azt szokták mondani hogy szűzk*rva. na mindegy.

azért nem vállal fel mert 13 éves vagy, szerinted mit szólnának a haverjai ha együtt látnának? minimum az hogy kiröhögik őt, hogy ilyen fiatal lánnyal jön össze. A másik ok az, hogyha felvállal és valahogy a rendőrség fülébe jut akkor neki annyi, mehet a börtönbe. A következő ok pedig az, hogy ha ez ki is derülne, az ő szülei ill. a te szüleid mit szólnának?

Gondolkozz egy kicsit kicsilány..

2012. máj. 2. 15:27
 9/32 anonim ***** válasza:
80%
pf...17-18 éves korodig szűz akarsz maradni, de azért 25 éves pasival kavarsz, azért ez szép teljesítmény. Mellesleg ne csodálkozz, hogy nem akar felvállalni, hiszen gyerek vagy még. Nem gondolod Te sem komolyan, hogy majd Téged fog mutogatni
2012. máj. 2. 15:27
 10/32 anonim ***** válasza:
48%

Hát, először is tanulj meg írni. Ahogy most fogalmazol, csoda hogy megértette bárki is, mit szeretnél kérdezni.

Másodszor pedig 13 évesen ne egy 24 éves fiúval "kavarj", mert az bizony már nem csak csókolózni szeretne, várni pedig nem fog, amíg 17-18 éves leszel. Ezt jobb ha tudod.

2012. máj. 2. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!