Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi úgy mégis?!

Figyelt kérdés

Nah... én 13 vok,és 24 éves pasim (vagy nem is tom h minek nevezzem :@@ ink csak kavarok vele) és nem is mer felvállalni a haverjai elött,meg csak smárolunk deh azt is csak akkor ha haverjai elmentek -.-nem is ír rám, mióta "kerülöm".mert megtudtam h azér van csak velem h "nőt faragjon belőllem"... vagyis ezt most azt jelenti h csak meg akart d*gni? :@ pls segitsetek :$

(és ha lehet ne az legyen az első komment h "hülye ku*va", meg ilyenek,ugyanis még szűz vagyok)

2012. máj. 2. 15:13
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
am én nem is akartam vele semmi komolyat se kezdeni, de ő lesmárolt és utána meg azt hitte h mindent megtehet.:@
2012. máj. 2. 15:29
 12/32 anonim ***** válasza:
70%

szűz akarsz maradni, de azért kavargatsz, meg smárolgatsz. :D

én is 24 vagyok, ha lenne egy 12 éves kisfiú mellettem, én is szégyellném :D

xD

2012. máj. 2. 15:29
 13/32 anonim ***** válasza:
bocs 13
2012. máj. 2. 15:30
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Roma jány vagy amúgy-e? Mondjuk nem hiszem, mert akkor már lenne két gyereked.
2012. máj. 2. 15:33
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem vállal fel, mert szégyelli, hogy ennyire buta és egyszerű vagy.
2012. máj. 2. 15:33
 16/32 A kérdező kommentje:

tudok helyesen írni,csak most gyorsan írok és nincs kedvem -.-"

és ha tudja h nem dughat meg .de nem is vállal fel akk úgy mégis minek kezdett velem bele ebbe a dologba??

2012. máj. 2. 15:34
 17/32 anonim ***** válasza:
45%
Csak jelzem: ha akaratodon kívül ahogy írod " lesmárolt", már az is kiskorú megrontásának számít. Sőt még akkor is, ha beleegyezel. Ugyanis még gyerekkorú vagy. Szóval a partnered jó ha szerez egy ügyvédet!
2012. máj. 2. 15:35
 18/32 anonim ***** válasza:
Mert akkor még nem tudta h te nem akarsz vele dugni ennyire egyszerű, és mivel gondolom nincs nője, valakit kell találnia akit megcsinálhat, aztán otthagyhat a francba. Na ezt te is kitalálhatnád...
2012. máj. 2. 15:36
 19/32 A kérdező kommentje:
am meg tudtommal, a szerelem kortól,magasságtól,súlytól stb. független....
2012. máj. 2. 15:36
 20/32 A kérdező kommentje:
de azért gondolhatta vna h egy 13éves csajt nem dughat meg..
2012. máj. 2. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!