Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi úgy mégis?!

Figyelt kérdés

Nah... én 13 vok,és 24 éves pasim (vagy nem is tom h minek nevezzem :@@ ink csak kavarok vele) és nem is mer felvállalni a haverjai elött,meg csak smárolunk deh azt is csak akkor ha haverjai elmentek -.-nem is ír rám, mióta "kerülöm".mert megtudtam h azér van csak velem h "nőt faragjon belőllem"... vagyis ezt most azt jelenti h csak meg akart d*gni? :@ pls segitsetek :$

(és ha lehet ne az legyen az első komment h "hülye ku*va", meg ilyenek,ugyanis még szűz vagyok)

2012. máj. 2. 15:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert beteg és ha tehetné büntetlenül,titokba,meg is dugna!

Ne szarozzunk már ezzel! Teljesen egyértelmü

2012. máj. 2. 15:37
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

kislány, ne keresd itt a kifogásokat, ne írkálj hülye szmájlikat, és menjél tanulni. kész pont.

kicsi vagy te még a pasikhoz. meg az élethez is...

2012. máj. 2. 15:38
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
"am meg tudtommal, a szerelem kortól,magasságtól,súlytól stb. független.." Igen, ezt az éretlen tinifruskák gondolják így, akik fene nagyra vannak azzal, hogy egy 24 éves pali rájuk mászott. Szegénykéim csak azt nem tudják, hogy a pali csak a pinájukra vágyik.
2012. máj. 2. 15:39
 24/32 anonim ***** válasza:
76%

Nem egészen.:) 13 éves korban akármit csinálsz is (még ha beleegyezel, akkor is) bűncselekménynek számít.

Másrészt: 9 év korkülönbség ebben a korban k.rvasok. Egészen mást akartok egymástól, ez már most is kiderült. Ő megd.gna, te meg még szerencsére bőven nem tartasz ott, tehát a "kapcsolat" eleve kudarcra van ítélve.

Harmadrészt: az ilyen tisztességtelen pasikat minimum jól tarkón kéne csapni egy péklapáttal, amellett, hogy a törvény ellen vét, nagyon-nagyon gusztustalan, amit csinál, hogy egy gyereklánnyal kezd ki! Hányinger.:/

És ja, a nőt faragni belőled az igen, azt jelenti.

2012. máj. 2. 15:40
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen így van. Ez a fiú csak meg akar dugni, semmi több. Ezért nem vállal fel, mert most minek röhögtesse ki magát a haverjaival, minek vesszen össze a szüleiddel ha csak egy dugásról van szó. Egyáltalán nem szerelmes beléd csak valszeg rég volt már nő közelében, ezért bármilyen írástudatlan kislányra rámegy, akinek nem esik le, hogy a csávó nem szerelmes belé. SZERELEMRŐL ITT SZÓ NINCS. Szerintem is hanyagold még egy darabig a pasizást, mert ahogy látom eszed nincs az ilyenhez, de ez nem is baj, 13 évesen én sem láttam át az ilyen dolgokat, szóval no problem, tanulj helyette, meg kászálódj ki a lustaságból, hogy mindig legyen kedved helyes, összefüggő mondatokat írni.
2012. máj. 2. 15:43
 26/32 anonim ***** válasza:

Ez a fiú túl idős hozzád.Ha te is elmúltál volna 18 éves akkor nem számítana ez a 11 év de ennyi idősen nagyon is számít.

Azt tanácsolom neked,hogy szakíts vele.Túl fiatal vagy még egy ilyen kapcsolathoz.

Ezt a pasast meg végképp nem értem,hogy miért kislányokra hajt 24 évesen,kereshetne magának inkább egy vele egykorú nőt.Nekem ebből az derül ki,hogy valami nem stimmel vele.

Egyel több ok a szakításra.

2012. máj. 2. 15:43
 27/32 anonim ***** válasza:
47%

Dugasd meg magad vele mielőtt 14 leszel, majd mondd azt hogy te nem akartad és perelj el tőle mindent... persze csak akkor ha gazdag.

20+ évesen úgyse tudsz majd munkát találni, max ha kimész k*rvának dubaiba.. szóval jobb most bebiztosítani a későbbi életed.

2012. máj. 2. 16:21
 28/32 anonim ***** válasza:

13 évesen 24 éves pasid van.jó nagy nyomorult lehet ha a saját korosztálya nem áll vele szóba.én is 24 vagyok,de azt sem tudnám mit kezdjek egy 13 éves kiscsajjal :)

tudom hogy nem segítettem de lesz*rom,ezt muszáj volt megosztanom :D

2012. máj. 2. 19:00
 29/32 anonim ***** válasza:
19:00 én vennék neki egy barbie babát, azzal el tudna játszani biztos, vagy babaházat..bár az biztos drágább. De lehet csak benyomnám neki a tv-t és nézhetné a micimackót :d
2012. máj. 2. 19:58
 30/32 anonim ***** válasza:

Azért nem mer felvállalni mert a haverjai kicikiznék őt a korkülönbségeket miatt.Hát ez a nővé faragás...szerintem be akar csempészni a málnásba.Viszont te fel akarod egyáltalán vállalni ezt a "valamit"?Mert .hogy ha nem akkor ne csodálkozz ,hogy ő sem mer felvállalni téged.Vagy beszélgetettek-e már erről a témáról?

Még egy jó tanács: lehet,hogy neked most az idősebb pasik jönnek be de szerintem keress korosztályodbelit mert ez a férfi ki fog használni téged a fiatal korod és a naivságod ellenére.Ha meg az még is csak megtörténik akkor le is tartóztathatják,mivel 14 éven aluli vagy.

U.i:Én a helyedbe dobnám ezt a pasit!

14/L

2012. máj. 2. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!