Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen az a nő, aki hosszútávo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a nő, aki hosszútávon is érdekes tud maradni egy férfi számára?

Figyelt kérdés
Átlag nő vagyok, kövér, 70 kilós, kicsi a mellem, nincsenek drága ruháim. A férfiak folyton elhagynak, el vagyok keseredve. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy milyen egy tökéletes nő, akit a férfi sosem hagyna el másért? Szeretnék femme fatale lenni, aki nem egy nyitott könyv, bájos, de ugyanakkor rejtélyes. Sajnálom, bugyutának tűnhetek, de tényleg nagyon megelégeltem az életemet..
2012. ápr. 30. 13:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát én adhatok pár tippet. Mindenek előtt kifejezetten témába vágó, és ajánlom a Csernus A Nő c. könyvét. Az kifejezetten ezzel foglalkozik.

Először is. Fogyás. No nem azért mert 70 kiló vagy, hanem azért mert első mondatod, hogy kövér vagy. Irány fogyni. Minél nehezebb lesz a fogyás, annál nagyobb a sikerélmény és vele együtt az önbizalom. Tehát vonzóbb leszel és magabiztosabb is. Két legyet egyszerre. Utána pedig a hiúságod is növekszik majd mikor a pasik megnéznek, stb.

Öltözködj csinosan. Én speciel negyon nem találom vonzónak ha egy csak sportosan vagy olyan átlagosan öltözködik. Ne legyél az az átlag csaj, aki panaszkodik, hogy nem kell a kandúroknak, pedig csak egy ruhatár cserére lenne szükség, de ők makacsul ragaszkodnak a saját szarukhoz mert a másik "túl ribancos" vagy "nem az én stílusom", bla bla. Legyél csinos.

Nem azt mondom, hogy drága ruhákat kell venni! Csak nőiesebbet :)

Ha ez a kettő teljesül, belül is még jobban megszépülsz. Jobban érzed majd magad a bőrödben, kívülről is kivirulsz. Megváltozik az aurád vagy a fene tudja hogy hívják.

Emellett persze légy önmagad. Légy kedves, mosolygós, bájos.

Egy férfinak soha ne adj meg feltétel nélkül mindent. Soha. Kelljen egy kicsit küzdenie néha érted. Minél többet "fektet beléd" annál jobban fog értékelni téged. A papucsság pont akkora negatív dolog egy nőnél mint egy férfinál. Ha függsz a férfitól, azt érzi. Nem fog becsülni.

Minden kapcsolatban szükség van a "cuki harcokra".

(Ezt a kifejezést amúgy innen vettem: [link] Olvasd el. Amúgy nagyon jókat tud írni a csaj :P)

Légy egy kicsit pajzán, huncut, stb. Feltüzeli a szexualitást. A kapcsolatot is erősíti.

Az a baj, hogy belsőről nagyon nem tudok neked írni, mert nem ismerlek, nem tudom mi az ami esetleg nem jó tulajdonság. Ismerned kell önmagad, tudnod, hogy mi az ami nem jó és változtatni rajta.

A helyedben először tényleg a külsőre adnék. Azt kéne építgetni. A férfiak sokkal sokkal vizuálisabbak. Meg szükségüg is van egy olyan nőre akire felnézhetnek, ilyen szempontból. Mert ha csak egy "jó embernek" látnak, az kevés, nagyon kevés. Ne azért legyenek melletted, mert sajnálnak otthagyni, érted... Ne elfogadjanak, hanem úgy szeressenek ahogy vagy. De ahhoz kell egy bizonyos szint. A Nőt lássák benned. Ne csak a jó embert...

De azért vigyázz. Nem szabad elribancosodni. Rengeteg nő itt bukja el. A ribancság 110%-ban belülről fakad. Nem attól, hogy milyen ruhát hord, meg mekkora a melle vagy póthajat hord... Nagyon kevés csaj van aki a szépséget tudja is hordani.

És bizony létezik aki igen! Saját ismerősi körömből is ismerek 1-2 ilyen lányt. Modellek, szépek, és belül... Tökéletesek. Szóval létezik. :)

21F

2012. ápr. 30. 14:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes hogy az önbecsülés hiánya mennyire befolyásolni tudja egy nő magáról alkotott képét!Saját példám:A lány akivel most is igyekszem kapcsolatom kialakítására mindössze 5 kilogrammal van fölötte a testindex által meghatározott ideális súlyának,mégis elhízottnak kövérnek érzi magát!amit neki is és minden nőnek tanácsolni tudok,ne becsüljétek le önmagatokat,attól hogy plusz suly van rajtatok még csinosak,dekoratívak és nagyon is szerethetők vagytok!!! Ne engedjétek hogy sok pasi belétek beszélje a hibákat mert nekik ezzel vagy azzal gondja van,aki szeret olyannak fog szeretni és elfogadni amilyenek vagytok,és nem próbál megváltoztatni sem,mert számára igy lesztek tökéletesek!Az igazi jellem nem a külsőben fakad, a belső határozza meg az ember igazi valóját,tehát hölgyek szeressétek magatokat,és akkor eljön az a valaki aki önmagatokért fog szeretni,és jóban rosszban hű marad hozzátok!
2012. ápr. 30. 14:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Én egyik félnek sem adok igazat. Egyformán sz@rok a mai társadalom minden tagjára, nemtől függetlenül. Nem vesződöm debilekkel.
2012. ápr. 30. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

Drágám! (23/f)

A kérdező taktikát kért, amire én válaszoltam még az elején. (emlékszel, leszarom a világot). :) De te még mindig nem adtál választ...

Az exem pedig egy igazán jófiú volt, hidd el. Csendes, visszafogott tanítóbácsi, aki egy tőle 20 évvel idősebb nővel lépett le ;) (biztos ezért is én voltam a hibás)

De neked nem magyarázkodom. Tudod, úgy is legyőzöl a rutinoddal. :*

24/n

2012. ápr. 30. 17:48
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

"Tudod, úgy is legyőzöl a rutinoddal. :* " :DDDD

Epic oltás. :D Ment a zöld szivi :D

Ezt a nyomorúságot tényleg fájdalom olvasni. Írd le txt-be, nyomtasd ki, borítékold be és küld el annak akit érdekel.

A kérdésre kéne válaszolni, nem offtopicolni.

21F

2012. ápr. 30. 17:51
 16/18 Hajna88 ***** válasza:

Szia.

Szerintem egy férfi megtartásához nem kell semmilyen taktika...ha mégis,akkor nem az a nyerő.

Egy férfit szeretni kell,közös programok kellenek,sok beszélgetés,hűség.

Ugyan,én azt vallom,hogy az emberek lakva ismerik meg egymást...így hamar kiderül,hogy ki milyen,és mire van szüksége?!?!?!

Kövér??...a 70kg-ot nem mondanám kövérnek,max teltnek..Sajnos durva önkritikád van,amit a férfiak nagyon nem szeretnek!

A tapasztalataim szerint,ha a külsőnk negatív megítélése fontosabb bárminél,akkor megette a fene...

Egy férfinak nem feltétlen a mell méret a fontos,de ha folyton felhívjuk rá a figyelmet,akkor nyilván ő is "észreveszi".

Üdv.:Hajna88

2012. ápr. 30. 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:

18:02!

Hogy te mekkora egy falf@sz vagy! 24/n szerintem erre gondolt, amikor a rutinról beszélt, te állat!

[link]

Úgyhogy ne nagyon örülj magadnak. Taktika meg csak az olyan idióta s*ggfejek megtartásához kell, mint amilyen te vagy...

KÉRDEZŐ: Szerintem itt kaptál jó pár tanácsot. De én is azt mondom: szarj rá a világra! :D De komolyan! Aki túl görcsösen meg akar felelni egy pasinak, az sosem fog megfelelni neki. Ha nem akarsz neki megfelelni, úgy leszel jó. Persze próbálj meg csinosodni, szépen öltözködni (nem a márka a lényeg) és mosolyogj sokat! Amit én még ajánlani tudok: tegyél be valami jó kis zenét, és táncolj rá a tükör előtt. Nem vicc! Tényleg segít. Meglátod, egyre jobbnak fogod magad tartani.

Sok sikert!

27N

2012. ápr. 30. 23:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Hajnal88

Egyetértek az érveléseddel és véleményeddel!Tény hogy a pasik talán ösztönösen,talán génjeik miatt,talán egoizmusból,de akár puszta szórakozásból arra hajtanak hogy minél több nőt vízszintesbe hozzanak,akár tagadják akár nem,ez sajnos igy van,igy gondolkodtam én is sokáig,mignem kiváncsiságból egyre több nővel elkezdtem beszélgetni,hogy megismerjem milyenek is valójában,gondolataikat,érzésvilágukat,és egész másképp viszonyulok hozzájuk,elkezdtem tisztelni őket,szépségükért,nőiességükért, alázatosságukért,gyermekszeretetükért,szóval a lényeg az hogy legyen egy nő akármilyen külsővel megáldva,nem érdemel lebecsülést,nagyon sok nő dolgozik,háztartást vezet,kedvére tesz férjurának,gyermeket nevel,és mennyit kinlódik azért hogy a párja csak egy kicsit is megdicsérje szépségét,szerintem a viselkedés,a velük való bánásmód és a tiszteletadás feléjük a megoldás kulcsa!

2012. máj. 1. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!