Egy igen érdekes kérdésem van hozzátok, egy igen érdekes helyzettel?
Sziasztok!
Próbálom rövidre fogni. Válaszotok, véleményetek fontos számomra.
Másfél évvel ezelőtt összejöttem a barátommal, amikor sokat veszekedtünk, volt egy szitu amikor szakítottunk. (Azt mondta sokat bántottam lelkileg)
Nem tudtam elfogadni és harcoltam a kapcsolatért.
Majdnem, hogy 5 hónapig, tudtam, hogy még lány mellettem akivel ha nincs is együtt lelkileg, de szexuálisan igen. Mégis úgy éreztem, hogy küzdenem kell, úgy éreztem, hogy elérem a célom és újra együtt leszünk.
2 hete kb belenéztem a telefonjába és megütöttek az sms-ek amiket benne találtam. Ő nem írt semmit, de a csaj igen.
Kérdőre vontam (bár ő nem ígért nekem semmit). Inkább csak tetteket bizonyított.
Eddig amikor átmentem nem tudtam szó nélkül hagyni és vita-vitát követett.
Azt mondja, fáj neki, hogy pont most amikor már közel engedett magához most kezdem "kinyírni" és eddig nem számított semmi csak a célt láttam magam előtt, csak ő számított.
Én is úgy éreztem, hogy feladta volna a "13" csak egyért, azaz értem, de azt is tudom, hogy belefáradtam a harcba.
Mi a véleményetek?
Ja és tőlem szeretne gyereket, nem az összes többitől.
Hűha, ez nekem kicsit bonyolult. Tehát összejöttél valakivel, aztán szakítottatok, de te még akartad őt,ezért újra összejöttetek, miközben ő mással kavart. Te most rájöttél, hogy még mindig kavar azzal a másik lánnyal.és most nem tudod mit csinálj?
Hagyd a fenébe az egészet és keress egy normális pasit!
"2 hete kb belenéztem a telefonjába és megütöttek az sms-ek amiket benne találtam. Ő nem írt semmit, de a csaj igen.
Kérdőre vontam (bár ő nem ígért nekem semmit). Inkább csak tetteket bizonyított.
Eddig amikor átmentem nem tudtam szó nélkül hagyni és vita-vitát követett.
Azt mondja, fáj neki, hogy pont most amikor már közel engedett magához most kezdem "kinyírni" és eddig nem számított semmi csak a célt láttam magam előtt, csak ő számított.
Én is úgy éreztem, hogy feladta volna a "13" csak egyért, azaz értem, de azt is tudom, hogy belefáradtam a harcba."
Itt elvesztettem a fonalat.
Úgy tűnik, nemcsak te nem tudod, hogy mit csinálj, hanem a barátod sem. Könnyítsd meg neki a döntést, hogy te, vagy a másik, hagyd a fenébe és keress egy olyan pasit, aki beéri egy barátnővel is.
Mondani meg sok mindent lehet, akár még azt is, hogy gyereket akar. Persze, hogy akar, csak te neveld föl, ő meg járhassa a saját útját szabadon.
Nem lehettek nagyon idősek, hogy így adtok elő egy "kapcsolatot"...
Én másképp értelmezem, javíts ki ha tévedek. Összejöttetek, szakítottatok, neki lett más akit szerinted nem szeretett de szexre jó volt. Eddig stimm. Te harcoltál a kapcsolatért, visszajött hozzád a srác otthagyván a másik csajt, aki azóta is küldi neki az sms-eket, de válasz nem érkezik.
2 lehetőség van. A srác úgy van vele, hogy majd abbahagyja a kiscsaj és téged választott, vagy titokban 2 vasat tart a tűzben, mondván veled vagy lesz valami vagy sem. Mit tegyél? Üljetek le megbeszélni. Ha minden tiszta lesz mindkettőtök számára, akkor bizalommal el lehet kezdeni a kapcsolatot. A bizalom fogalmába beletartozik, hogy nem kutlászkodunk a másik telefonjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!