Mondanátok olyan munkát, ami hosszútávon is érdekes?
Figyelt kérdés
Ahol mindig van egy kis újdonság, vagy csupán érdekes.
Talán a tanári állás ide tartozik, igaz hogy mindig ugyanazt tanítja, de újjak a gyerekek, máshogy adja elő, stb. De én nem szívesen lennék tanár, pl. az én iskolámban... A diákok egyszerűen semmibe veszik a tanárt.
2010. máj. 26. 18:43
3/4 anonim válasza:
feltaláló, bíró, FBIos, titkosszolgálat, maffiatag, idegsebész/ sebész , sűrgősségin dolgozó orvos, tikos kém :D , afrikai kutató, történelmi kutató, egyéb állatfajok tanulmányozása. ( pdl . delfinek : egész nap búvárkodsz , vizbe vagy, és a strandon) meg még tudnám sorolni . az élet tele van érdekesebbnél érdekesebb munkákkal. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Csak én nem látom őket, vagy elérhetetlenek számomra.
2010. máj. 27. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!