A pasimmal 5 honapja vagyunk egyutt, eleinte nagyon szerettem ot, de 2 hete kezdtem eltavolodni tolle, erre o egyre jobban kozeledik hozzam. Nagyon erdekes hogy amikor vele vagyok jol erzem magam, de mar nem az a regi bizsergeto erzes. Mit tegyek?
2-esnek igaza van, éppen akartam írni, hogy ehhez még nagyon kevéske időt töltöttetek el, hogy felszálljon a rózsaszín köd. :( mi lesz több év múlva nálatok?
amúgy mennyi időt vagytok együtt? együtt is éltek? milyen időközönként találkoztok? hogy néz ki egy napotok? Jólvan több kérdésem nincs is mára! :))
14 évesen ez teljesen normális. Ilyenkor a szerelem még nem ugyanaz, mint később, sokkal inkább a hormonok játéka. ;)
A legjobb, ha finoman megmondod neki, hogy nagyon sajnálod, de hiába a szeretet és kötődés, ha a szerelem elmúlt.
Mondanám hogy támogatom az előttem szólót, de az az igazság hogy az én 15 éves barátnőmnél is ugyanez volt, én 17 voltam. Az első évben ez előjött 2x-3x, de én nagyon szerettem és nem adtam fel, és stabilizálódott. 5 évet voltunk együtt gyakorlatilag végig szerelemben. Külföldre ment tanulni, azért váltunk szét.
Te döntesz.
Külföldre ment tanulni, azért váltatok szét?!?
Ez nem indok!
Mi is éltünk másik országban, aztán ugyanabban az országban 2,5 órányira egymástól, ez megy évek óta, de szeretjük egymást!
Nekem a bizsergés kb egy évig volt, aztán azóta egy egyre mélyebb és mélyebb szeretet! Vágyom rá, hogy Ő boldog legyen, az tesz engem boldoggá, ha tudom, hogy jól van, ha részem lehet az örömeiben, ha segíthetem a dolgaiban...
Nem is értem, mit számít a szerelem? Ezerszer fontosabb, hogy szereted-e! Szeretet! Nem ugyanaz távolról sem, mint a szerelem. A barátom is elmondta nekem, hogy ő igazából sosem volt szerelmes belém, mert nem érzett tejszínhabos lángolást, de szeretett és szeret most is, ahogy férfi szerethet egy nőt, a nőt, aki az ő nője és leendő gyermekei anyja, azt a nőt, akire vigyázni akar, óvja és félti! Mi ezt érezzük egymást iránt, és nem vagyunk szerelmesek egymásba!
Hanem szeretjük egymást olyan erősen, ami nem illan el, hanem belenő a személyiségünkbe. Hogy anélkül már ne érezzem magam egésznek, hogy ne lenne a tudatomban Ő is.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!