Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezd eltavolodni tolem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd eltavolodni tolem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srac aki regota udvarolt nekem. Nekem egy korabbi rossz tapasztalat miatt nehezen megy egy uj kapcsolat, nem akarom elkapkodni. Elkezdtunk randizgatni de mondtam, hogy nem akarok meg vele jarni. Folyton irogatott, meg kereste az alkalmat hogy talalkozzon velem. Szepen lassan kezdtem megnyilni neki, de szerintem ez neki nem jott le meg. Aztan most penteken volt egy hulye vitank, mert vmi marhasagon felkaptam a vizet. Meg szombaton talalkoztunk, es azota nem.

Azt tudom hogy megbetegedett kozben, de rossz erzesem van. Irtam neki egy sms-t hogy mi a terve mara, de csak annyit irt egy orara ra (korabban mindig rogton valaszolt) hogy meg faj a torka, ezert otthon marad.

Erzem hogy valami nincs rendben, mit csinaljak? Nem akarom elvesziteni... :(

2011. máj. 24. 06:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem belefáradt abba, hogy bármit tesz vagy mond te úgymond nem foglalkozol vele, jó te ezt nem így érzed, de ő lehet hogy igen.. szerintem jobban örült volna egy olyan sms-nek, hogy "szia miújság? hogy vagy? remélem már jól érzed magad és hamarosan tudunk találkozni, jó legyél és gyógyulgass" én biztos ilyes valami írtam volna...de ez csak az én véleményem.:)
2011. máj. 24. 06:55
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen ezidaig enis igy gondoltam, ezert irtam ra tegnap is meg tegnapelott is egy hogy vagy uzenetet...

Meg hogy jobbulast, meg hogy ha kell valami szoljon es segitek...

2011. máj. 24. 07:00
 3/9 anonim ***** válasza:

szóval eddig ignoráltad a közeledését és most hogy valami oknál fogva, már nem "hajt" rád (talán pont azért mert eddig nemigen mutattál hajlandóságot) hirtelen elkezdett hiányozni?

egyébként szerintem mindig a SZEMÉLYES találkozás a legjobb. rangsorban utána jön a (postai) levél aztán a telefon beszélgetés és ott a bányászbéka valaga alatt van az sms.

2011. máj. 24. 07:17
 4/9 A kérdező kommentje:
de nem ignoraltam a kozeledeset, mult heten 4x talalkoztunk, csokoloztunk. Csak nem viselkedtem csungo szerelmes modjara. Pont azert irtam ra hogy ujbol talalkozzunk, mert hianyzik...
2011. máj. 24. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:
hívd fel, vagy látogatsd meg
2011. máj. 24. 07:35
 6/9 A kérdező kommentje:

oke, megkerdeztem hogy meglatogathatom-e ma? (Smsben, a meloja miatt).

Azt irta, hogy ma inkabb pihenne, de holnap talalkozhatunk. Lehet hogy csak a betegsege miatt nyugos, es en kepzelek a dologba tobbet?

2011. máj. 24. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Csodálkozol,hogy eltávolodik?

Neki nem egy kedves nővér kell,hanem egy jó szex.

2011. máj. 24. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az SMS a rangsor elején van. Akkor írok SMS-t ha azonnal közölni akarom a gondolatomat és viszonylag hamar választ is várok (ha megválaszolható).

Jártam én is úgy lánnyal, hogy minden jól alakult, aztán időt kért. Később majdnem találkoztuk, de sosem jött össze. Randi még lehet, szex lehet, de többet már nem várhat tőlem. Ha nagyon jó a szex és legalább fele annyit tesz a kapcsolatért, mint én korábban, akkor talán...

2011. máj. 24. 17:22
 9/9 nyomigyerek válasza:
amikor talalkoztok vonuljatok el es sz*pd le a f*szat
2011. máj. 29. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!