Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok tudnátok szeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tudnátok szeretni egy túlsúlyos fiút?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

19:38 vagyok

asszonykám kb százövennégy kiló .tőlem majdnem egy fejjel alacsonyabb. én száznyolcvan centi vagyok és hetven kiló. mikor megismertem ; ezt nemrég árulta el : több volt százkilencven kilónál. már majdnem hét éve együtt vagyunk.

2012. ápr. 25. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Na ez a téma engem is érdekel. ~173 cm magas vagyok 85kg-mal (ami nem az izom). Ez mennyire számít túlsúlynak?
2012. ápr. 25. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Én tudnék szeretni. Sőt, volt vékony barátom, akihez nem vonzódtam annyira, mint egy ducibb sráchoz...
2012. ápr. 25. 20:50
 14/14 anonim válasza:

Na ez tipikusan egy olyan kérdés amire nem lehet válaszolni... Nem, nem azért mert nincs rá helyes válasz, cöh ugyan. Azért nem lehet mert kedves kérdezőnk már réges rég álláspontot foglalt, tehát ez egy olyan hogy "túlsúlyos fiú, fúj, ti tudnátok szeretni egy ILYET?!?!?!" típusú kérdés.(persze ez csak az én véleményem, lehet hogy elfogult vagyok de ennek a kérdésnek nagyon ilyen szaga van.

Személyes vélemény bezár, válasz nyit.

Mint nálam, nem a külsőségek az elsők. (jó rendben megnézem hogy milyen DE). Én így "nézem": mennyiben hasonlítunk, milyen ő maga, (lelkileg! Nem félreérteni!) milyennek tart engem ----» külsőségek...

Tessék figyelembe venni!

2012. máj. 2. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!