Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit annak ellenére is szeretni, hogy semmibe veszi az embert?
Egy ismerősöm beleszeretett valakibe, aki rá sem hederít. De ő ennek ellenére is szereti. Állítása szerint igazságtalanul bánik vele az illető, de nem képes elfelejteni őt.
Miért kínozza magát valaki szándékosan?
Nyilván nem saját magát szivatja az ismerősöd.
Én is olyan lányt szeretek akit egyáltalán nem érdeklek. Nem tehetek arról hogy ő semmibe vesz. Egyáltalán nem kedves velem de a kisugárzása a tekintete nagyon megfogott.
Te lehet hogy eddig csak olyanba szerettél bele (legalábbis azt hitted hogy szereted) aki kedves volt veled, aki érdeklődött utánad, aki mosolygott rád.
Lehet hogy csak 1000ből 1 van akibe beleszeretsz anélkül hogy az illető ezért bármit is tett volna.
Hát én ebben nem hiszek. "Csakúgy" nem lehet szeretni valakit. Az csak vonzódás, szimpátia.
Én a belső értékei miatt kedvelek meg valakit. Az, hogy külsőre is tetszik, az csak egy plussz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!