Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mivel érdemeltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mivel érdemeltem ezt ki? És hogyan tovább? Nem tudok mást szeretni.

Figyelt kérdés
4 és fél éve, hogy összejöttem a volt barátommal. Tökéletes volt ez a 4 év (legalábbis számomra) viszont az utolsó fél év hazugság volt, mint azt utólag megtudtam. Az utolsó félévben megcsalt egy 2 évvel fiatalabb, gimis lánnyal és közben egy másik lánynak is csapta a szelet és vele össze is jött már. Pedig én elég sok áldozatot hoztam érte és mindig is hű voltam hozzá. Példának okáért 3 éve, amikor egyetemista lettem bevállaltam azt, hogy minden nap 200 km-t autókázok, csak hogy vele lehessek és minden nap láthassuk egymást. Egyetlen egyetemi buliba sem mentem el, mert ő nem szerette volna, ha elmegyek. És ez a hála. Viszont én mindezek ellenére sem tudok rá haragudni. Elmondása szerint az a gimis lánnyal csak azért kavart, mert lefeküdt vele és ő benne volt az análban. De idő közben jobban megismerte és átérezte a helyzetét a lánynak és kb. másfél hónapja már nem is feküdt le vele, csak pénzelte, mert sajnálja a lányt. Arról akivel összejött nem tudok semmit. Gáz, hogy mindezek ellenére még mindig szeretem és egyáltalán nem érdekel senki más?
2012. ápr. 19. 01:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hülye vagy:Dmaradj csak vele...
2012. ápr. 19. 01:59
 2/13 anonim ***** válasza:

sajnos túlságosan szereted, és kötődsz hozzá.

ha valakit szeret az ember, akkor én azt nem mondanám gáznak, max azt kérdezném, hogy megéri továbbra is ebben a kapcsolatban lennie, ha nagyon megviseli, és nem lenne-e jobb, ha a szakítás fájdalmát is felvállalva továbblépve egy másik, általa is maradéktalanul elfogadható kapcsolatba kezdene?

2012. ápr. 19. 02:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jobb lenne, de én nem tudok elképzelni mást magam mellé. Nem tudom elképzelni, hogy más fiú hozzámér vagy bármit is csinál velem. Egyszerűen irtózom a gondolattól is. 17 évesek voltunk, mikor összejöttünk, szinte még gyerekek és az elsők voltunk egymásnak. Annyira jó volt vele tényleg ez a 4 év, hogy elmondani nem tudom. Szerintem csak arról van szó, hogy eddig nem élt és most kapott rá erre. Lehet, hogy pár hónap vagy max. 1 év múlva visszajön az esze és megbán majd mindent. :(
2012. ápr. 19. 02:04
 4/13 anonim ***** válasza:

hol vannak már a nők? Csak azt lehet moslékos vödörnek használni aki hagyja magát.

http://www.youtube.com/watch?v=nQFRB1kAd_4&feature=related

2012. ápr. 19. 02:06
 5/13 anonim ***** válasza:
A kiélés egy nagyon divatos fogalom manapság ,csak egy tudnám mejk állatfajnak van erre szüksége?
2012. ápr. 19. 02:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Nézd. Téged ez az ember becsapott és megalázott. Idézlek: "Elmondása szerint az a gimis lánnyal csak azért kavart, mert lefeküdt vele és ő benne volt az análban" És ez enyhítő körülmény? Csak azért? Ő lezárta, új lány van, Te is lépj tovább. Biztos, hogy ez az ember méltó a szeretetedre? Egy olyan ember szeretetére, aki ekkora áldozatokat hozott? 200 km naponta, le a kalappal. És ezt kaptad. Sajnálom.
2012. ápr. 19. 02:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Én mindezek ellenére is csak a jóra tudok emlékezni. Hogy milyen volt amikor összejöttünk. Milyen volt, amikor miatta összevesztem anyukámmal, aztán kibékültünk. :(
2012. ápr. 19. 02:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze, ezt megértem. De továbbra is úgy gondolom, hogy ezt a srácot minél hamarabb el kell felejtened. Találhatsz olyan valakit, aki ezeket értékeli.
2012. ápr. 19. 02:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Na, látod, rengeteg rendes pali van, itt van pl Christian Death is. Ismerkedj, találsz jobbat, amilyet érdemelsz.
2012. ápr. 19. 02:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Totál balek vagy. Sajnállak.
2012. ápr. 19. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!