Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel érdemeltem ezt ki? És hogyan tovább? Nem tudok mást szeretni.
Muci, te ezek után még elhiszed neki, amit összehord? Semmi nem változtat azon, hogy hazudott neked. Lehet nem is csak az utolsó fél év volt hazugság, hanem mind a 4. Igen, ez nagyon tud fájni, de benne van a pakliban.
Ne keresd magadban a hibát, kapcsolatügyileg nem csináltál semmit sem rosszul, ezek alapján, amiket leírtál. De persze ennél több dologból tevődik össze a dolog, neked kell rájönnöd, miben nem vagy jó. (dr Csernus - A nő, olvasd el, sok mindenre rá fogsz belőle döbbenni)
Ez a nem élte ki magát, nem hülyeség igazából. Én 4 évig hallgattam, hogy nem, nem kell más, nem kell, hogy kiélje magát, egy életre elég leszek. Úgy tűnik mégsem.
A szeretet mindenki megérdemli, csak van akire az időt nem érdemes pazarolni, mert soha nem fogja visszonozni, és nem azért mert nem tudja.
Ne a jó emlékeken rágódj, mert csak méglentebb lök a gödörbe :/ Persze meg kell őket őrizni, meg úgy kell visszagondolni a kapcsolatra, hogy nagyon sokat kaptál belőle, és mindenképpen hasznos tapasztalat volt, de neked nem tolakodik bele a fejedbe kép, hogy vajon most épp ugyanúgy öleli-e az új lányt, mint téged régen? Hogy elárult, és átvágott, méghozzá undorító módon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!