Úgy érzem manapság "ciki" egy fiúnak, ha egy szűz lánnyal jár..Félek, hogy nem lesz barátom/hogy nem akar majd senki összejönni velem, mert még szűz vagyok.
Most van éppen egy kiszemelt srác, de ha esetleg úgy alakulna, hogy összejövünk, akkor nem tudom mit szólna hozzá. (Tudom, hogy ő már volt lánnyal.)
Tanácsokat várnék, hogy hogyan kezelhetném a helyzetemet?
Mindenki máshogy látja. Valaki valóban lenéz ezért, valakinek pedig pont ez miatt jelentesz többet. Azt persze nem tudom megmondani, hogy a kiszemelted hogyan gondolja.
2011. aug. 31. 02:36
2/18 anonim válasza:
Legalább hamar megtudod, ki vesz komolyan, és ki akarna csak lefektetni és eltűnni.
2011. aug. 31. 02:37
3/18 Walk With Me válasza:
Miért lenne ciki? Én pl megtiszteltetésnek venném, hogy én vagyok Számodra az első. Szerintem ez egyáltalán nem ciki, mindenki szűzen kezdi.
2011. aug. 31. 02:38
4/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan kardinális kérdés.
Ha valaki szeret, akkor magadért szeressen, ne azért, mert szűz vagy illetve nem.
Amúgy pont az ellenkezőjét veszem észre, amit írtál. A normális, életképes hím egyedek inkább olyat keresnek, aki "nem használt" és ha valaki nem szűz, akkor nem is veszik komolyan.
2011. aug. 31. 02:38
5/18 anonim válasza:
Minden vágyam hogy az első barátnőm szűz legyen:) 18F
2011. aug. 31. 03:13
6/18 anonim válasza:
18 évesen még egyáltalán nem késő elveszíteni, úgy értem ettől nem tűnsz "apácának". Általában a nőknek érzelmek is kellenek a jó szexhez, amihez nem elég pár óra ismeretség. És nem könnyű megtalálni azt, akivel tényleg érdemes, így legealábbis szerintem, igényesebb vagy az átlagnál :)
2011. aug. 31. 04:28
7/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen reménytelen.Még a szüleid se szeretnek.Fogadd el.
2011. aug. 31. 06:07
8/18 anonim válasza:
utolsó rosszat álmodott
nézd, egy fiúnak(nekem legalábbis)az az utolsó szempont egy lánynál hogy szűz-e
emiatt ne érezz hátrányt, mivel vannak fiúk(köztük én)akik évezik ha szűz lánnyal lehetnek mert kihívás és nem járt előtte benne(d) senki
2011. aug. 31. 07:01
9/18 anonim válasza:
Már miért lenne ciki? Én egyáltalán nem érezném annak. Még nálad idősebb lánynál sem. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!