Annak ellenére ti is voltatok-e így?
Első válaszolónak csak annyit, hogy ne másba keresd a szálkát drága ha magadba még a gerendát se találod meg.
Gondolok itt erre az egyszerű szóra "Lécci" .
Nálam az még mindig légyszíves vagy rövidítve légyszi.. de semmi esetre se lécci ha már ennyire kötözködni kell a kérdezővel ;)
Egyébként a kérdésre válasz: Igen én is ilyen vagyok. Nemrég vesztettem el. A barátommal már 2éve vagyunk együtt és csak most jutottunk el odáig, amikor megkérte a kezem. Persze petting téren mindent kipróbáltunk a 2 év alatt, csak konkrétan szex nem volt! Mivel nekem ez volt az első, neki viszont nem, nagyon örült neki, hogy végre "odaadtam magam neki". Ja igen azt hozzátenném hogy a 2év alatt 1x sem csalt meg, hiába nem volt már szűz.
Sokra képes a szerelem :$:))
21/N
oké akkor írjuk ki rendesen: légyszi!
ezt értelmes ember nem bírja feldolgozni ami ide levan írva azért mondtam amit mondtam... neked sikerült gratulálok:P :D
én olyat is hallottam a rádióba hogy volt egy csaj aki 91 éves volt és szűz
meg 51
36
24
ilyeneket is ismerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!