Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tudnátok szeretni egy túlsúlyos fiút?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 19:11
1/14 anonim válasza:
mennyi az a túlsúly?..
amúgy kétlem, nem vonzódnék testileg hozzá
3/14 anonim válasza:
attól függ...
sütve?
főzve?
vagy nyersen?:P
4/14 anonim válasza:
Túlsúlyos vagy hájas?Elég magas is?,mert akkor dózer és szerintem jobb,mint egy alacsony és szétfolyik?
5/14 anonim válasza:
hogy a fenébe ne tudnának csak pénzed legyen meg 7 es BMW a segged alatt :)) Én itt vagyok sportosan, okosan és még sem kellek nekik mert nincs kocsim...
19 F
6/14 anonim válasza:
Ne nyugodjál bele, hogy túlsúlyos vagy, haver! Nincs az a mennyiség, amitől ne lehetne megszabadulni. Változtassál az étrendeden, és rendszeresen (lehetőleg mindennap) mozogj. Nem kell lefutni a maratont, a rendszerességen van a hangsúly. Nem lenne jobb, ha nem kellene a túlsúlyoddal élned? Akaraterő és kitartás kérdése. Hajrá! Drukkolok!
7/14 anonim válasza:
Nyugi, biztos tudnak, mert én már tettem ki kérdést és írta nem egy lány, hogy ő a fogós fiúkra gerjed, nem a hozzám hasonló gebékre.
8/14 anonim válasza:
én a kérdésed ellentéte vagyok. én szeretem túlsúlyos feleségem. egy koncerten láttuk az ellentétünkre példát. vékony jó alakú csaj , egy túlsúlyos pasival. látszott rajtuk hogy örülnek egymásnak. mikor látták hogy nem zavartatjuk magunkat hogy néha összecsókolunk asszonykámmal , ők is sűrűbben tették.
10/14 anonim válasza:
ez az utolsó előtti aranyos volt:) :D
asszonykámmal:)
hány cm vagy magasságra, ahhoz mennyi kilo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!