Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel őt is becsapom?

Figyelt kérdés

Az első kapcsolatomnak 6 éve vége lett. Iszonyatosan szerettem a fiút,és az a baj,hogy még mindig nem közömbös számomra. Azóta volt 4 párkapcsolatom,de mindig én szakítottam,mert bár nagyon jó volt mindegyik,sehol nem éreztem azt a hatalmas szerelmet,mint először. Nem tudtam őszintén szeretni,és úgyérzem,nem is fogok soha többé. Mit tehetnék? A nagy ő elhagyott,és többé nem jön vissza már.

Most van egy srác,akivel alakulnak a dolgok,de korántsem jó annyira,mint az első srác. Külsőre,és belsőre sem.

2012. ápr. 24. 12:24
 1/6 anonim válasza:
szopás : /
2012. ápr. 24. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Most komolyan, mi volt olyan jó benne?
2012. ápr. 24. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok okosat tanácsolni, mert szerintem velem is ez lesz. Nekem még csak 9 hónapja ért véget az a kapcsolatom, aki életem szerelme volt és valami belső hang nekem is azt súgja, hogy soha többé nem fogok már ennyire szeretni senkit. Nem az első szerelmem volt, de az igazi ő volt. Én úgy állok hozzá, hogyha nem jön ilyen szerelem többet, akkor nem jön, elfogadom a sorsom és kész. Nem fogok langyos kapcsolatokkal megalkudni, csak azért, hogy legyen valakim, aztán folyton azon sóhajtozzak, mennyivel más, jobb volt a régivel. Szerintem azt teheted, hogy megpróbálsz sodródni az árral, nem akarsz görcsösen, mindenáron kapcsolatot. Aztán ha szerencséd van, megajándékozhat még az élet egy másik nagy szerelemmel, ami reméljük, hogy szerencsésen alakul.
2012. ápr. 24. 12:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,3. hozzászóló! :) Igen,szopás. És az,hogy mi volt jó benne: egyszerűen minden. Úgy szerettem,ahogy van. Amikor mellette voltam,éreztem,hogy soha nem kell más,nekem ő volt a tökéletes.
2012. ápr. 24. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként még azzal segítesz magadon, ha megpróbálod nem túlidealizálni mint ahogy most teszed. Nyilván okkal menteket szét.
2012. ápr. 24. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Azóta gondolj bele mennyire megváltozhatott. Akkor volt, rég volt, szép volt, oké. Tovább kell lépni, lesz még szebb is. Lehet nem is volt olyan jó, mint ahogyan emlékszel rá.

Miért lett vége?

2012. ápr. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!