Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek becsapom ezzel?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel gyakran el szoktunk menni kikapcsolódni, jól érezzük magunkat, a hobbink is ugyanaz. Ez a lány amúgy még nagyon tetszik is, szép a mosolya, jól néz ki. Viszont biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem működne a kapcsolatunk, mert alapvető dolgokban nagyon különbözünk. Ezt nem tudom, ő látja-e, de már hónapok óta így flörtölgetünk. Nem vagyok szerelmes belé, nem akarok tőle semmi különöset, csak jól érezem vele magam, de persze ha vele vagyok, akkor nem tudok teljesen közömbösen viselkedni iránta. Ő már többször tett utalásokat arra, hogy tetszem neki, de kezdeményezni ő sem fog, mert azt is mondta már, hogy ő ehhez nem elég rámenős. Ez így nekem pont jó. Becsapom őt azzal, ha így viselkedem vele továbbra is és nem megyek bele komolyabb kapcsolatba? Nem akarok neki rosszat, de magamnak se. Nyilvánvaló ok nélkül (mivel még nem mondtunk ki semmit) leépíteni ezt a kapcsolatot pedig nem tudom, van-e értelme.

23 F

2011. ápr. 19. 10:03
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Az ellentétek vonzzák egymást!

Én úgy mondanám, hogy kiegészítik egymást! ;)

Egy próbát megér, vagy nem? Lehet, hogy épp ettől fog működni.

2011. ápr. 19. 10:07
 2/34 A kérdező kommentje:
Sajnos egy ilyet már bebuktam, ezért nem hiszek benne.
2011. ápr. 19. 10:08
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Te is ejts el néhány célzást, hogy jól érzed magad egyedül, vagy ilyen és ilyen párt szeretnél.
2011. ápr. 19. 10:09
 4/34 anonim ***** válasza:
86%

Első vagyok!

Én is!

A következő pasinak pedig szándékosan ugyanolyat választottam, aki nagyban különbözik tőlem, hogy esélyem se legyen a szerelemre, amíg az előzőt nem hevertem ki.

Ma már ő a férjem :)

2011. ápr. 19. 10:11
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Én ebbe az ellentétek vonzzák egymást nem hiszek. 2 kapcsolatom is volt, nagyban különböztünk és nagyon sokat veszekedtünk, tartott 6 és 3 évig. A mostani párommal nagyon sokmindenben hasonlítunk és hihetetlen mennyivel stresszmentesebb az életem, mennyivel nyugodtabb vagyok, szóval nekem nem jött be az ellentét.

A kérdésedre válaszolva, sztem igen becsapod, ha nem közölted, hogy te nem akarsz kapcsolatot, csak vele lógni, és hogy nem vagy szerelmes. Ha ezeket közlöd és aztmondja ok, akkor a tényeket tujda, vessen magára ha így is belemegy. De tudnia kell te mit gondolsz erről.

2011. ápr. 19. 10:15
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

ha nem akarsz tőle komolyat, inkább hagyd békén!

pár éve én is beleszerettem egy srácba, akivel hónapokig flörtölgettünk, néha összebújtunk, fogtuk egymás kezét stb... aztán amikor már kezdett zavarni, h nincs továbblépés, összeszedtem a bátorságom, és megmondtam neki, mit érzek, mire kiderült, h ő csak barátnak tart, és semmi többet nem akar tőlem.... 3 évig szenvedtem a viszonzatlan szerelemtől! úgyhogy ha nem akarsz tőle semmit, fejezd ezt be, mielőtt késő lenne, és nagy fájdalmat okoznál neki!

2011. ápr. 19. 10:15
 7/34 Szupermókus ***** válasza:
Kedves kérdező .. amit írtál, hogy buktál már ilyenbe ... nem jelent semmit. Sokba buktam én is, el sem hinnéd mennyibe. Ezzel erősödsz. Az meg, hogy elhidegülsz tőle, vagy akármit is teszel, amivel távolodsz, azzal csak magadat csapod be. Ha bejön, nincs vele semmi probléma, akkor mire vársz? Amúgy meg, az ilyen kérdéseket nem itt kell feltenni, hogy laikusok segítsenek, hanem magadban kell ezt a vitát lejátszani. Tetszik neked, neki is tetszel, akkor mi van? Próbálj meg lassan felnőtt fejjel gondolkodni. Én sem hittem volna, hogy akivel most vagyok fél éve, hogy hálószoba bútort rendelek, meg tervezem, hogy jövő hónapban megkérem ... másnál 3 év után sem jutott ilyen eszembe. Azt kell eldöntened, hogy vele szeretnél lenni, vagy nem. De ha igen, akkor próbálj meg neki mindent megadni. Az egyik válaszoló is említette, hogy az ellentétek kiegészítik egymást. Így igaz. Tolerancia, törődés, őszinteség, bizalom, szeretet ... ez az 5 fő dolog amire törekedni kell. Én azt mondom vágj bele, később bánni fogod, ha elhidegültök.
2011. ápr. 19. 10:16
 8/34 A kérdező kommentje:

" ma 10:11"

Ez nekem nagyon fura. Egyszerűen tudom, hogy vele sok olyan dolog nem fog működni, amit én igényelek, illetve velem sok dolog nem fog működni, amit ő igényel.

2011. ápr. 19. 10:17
 9/34 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, miben egyformák és miben különböznek.
2011. ápr. 19. 10:18
 10/34 anonim ***** válasza:
0%

Megpróbálom összegezni:

van egy lány aki dugna veled, te is megdugnád és most 23 évesen tőlünk azt kérdezed hogy dugj e vele?

Isten őrizz, nehogy, ez őrültség lenne.

2011. ápr. 19. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!