Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek becsapom ezzel?
Van egy lány, akivel gyakran el szoktunk menni kikapcsolódni, jól érezzük magunkat, a hobbink is ugyanaz. Ez a lány amúgy még nagyon tetszik is, szép a mosolya, jól néz ki. Viszont biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem működne a kapcsolatunk, mert alapvető dolgokban nagyon különbözünk. Ezt nem tudom, ő látja-e, de már hónapok óta így flörtölgetünk. Nem vagyok szerelmes belé, nem akarok tőle semmi különöset, csak jól érezem vele magam, de persze ha vele vagyok, akkor nem tudok teljesen közömbösen viselkedni iránta. Ő már többször tett utalásokat arra, hogy tetszem neki, de kezdeményezni ő sem fog, mert azt is mondta már, hogy ő ehhez nem elég rámenős. Ez így nekem pont jó. Becsapom őt azzal, ha így viselkedem vele továbbra is és nem megyek bele komolyabb kapcsolatba? Nem akarok neki rosszat, de magamnak se. Nyilvánvaló ok nélkül (mivel még nem mondtunk ki semmit) leépíteni ezt a kapcsolatot pedig nem tudom, van-e értelme.
23 F
miért milyen a vallásod? és neki?
de amúgy én elfogadnálak :D
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos kevés közös barátunk van, mert internetről ismerjük egymást. De azért megpróbálok utalni rá, hogy mással nagy szerencséje lehetne...
Ő nem vallásos, de mellette hisz kissé ezoterikus dolgokban, én katolikus vagyok.
20/L
Ugyanezt csinálja velem egy fiú most, annyi különbséggel, hogy miután rákérdeztem ő megmondta, h nem akar komolyabbat. Kicsit fájt, de legalább tudom, és nem érzem magam becsapva. Szóval ne hitegesd, mert ha naiv lánykáról van szól, elhiszi, h egyszer még összejöhet veled, és akkor nagyon becsapottnak érzi majd magát. Mindenképp mond meg neki, jobb lesz mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!