Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel most becsapom a barátomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel most becsapom a barátomat?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja vagyunk együtt, én 16/L, ő 21.

Amikor nincs velem hiányzik és sokat gondolok rá, és nyűgös vagyok. Amikor végre találkozunk nagyon örülök neki és ő is nekem. Amikor megcsókol és utána átölel mindig mondogatja, hogy szeretlek! Nekem ilyenkor olyan érzésem támad, mintha nem is szeretném annyira, és csak becsapom.

Ez olyan se veled, se nélküled. Talán nem is vagyok még szerelmes?!

Segítsetek légy szí!

2011. máj. 18. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szeretsz valakit igazán, ha nem kell gondolkoznod, hogy mennyire szereted. Ez nem liszt, hogy kilóra mérjük.
2011. máj. 18. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. máj. 18. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
neki több szeretet kell neked kevesebb nem vagyunk egyformák
2011. máj. 18. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

szerintem korai neki is kimondani még,h szeretlek...

Mita ismeritek egymást?

2011. máj. 18. 19:39
 5/6 tittuska válasza:
100%

Egy éve én is ugyanebben a helyzetben voltam, nem tudtam, hogy mit is akarok igazán, csak sajnos én túl sokat nyűgösködtem. Elveszítettem, mert nem ismertem fel "időben", hogy mit is jelent nekem, és, hogy mennyire is szeretem. Sajnos szakítottunk, itt vagyok lassan 9 hónap elteltével és még mindig ugyanúgy szeretem.

Gondolkozz el, hogy mi lenne, ha ő nem lenne, hogy mit is jelent Ő számodra! Remélem, hogy Neked jobban sikerül! : ) : (

19/L

2011. máj. 18. 19:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsó: nagyon sajnálom! tényleg :(

1 éve ismerem

2011. máj. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!