Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek becsapom ezzel?
Van egy lány, akivel gyakran el szoktunk menni kikapcsolódni, jól érezzük magunkat, a hobbink is ugyanaz. Ez a lány amúgy még nagyon tetszik is, szép a mosolya, jól néz ki. Viszont biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem működne a kapcsolatunk, mert alapvető dolgokban nagyon különbözünk. Ezt nem tudom, ő látja-e, de már hónapok óta így flörtölgetünk. Nem vagyok szerelmes belé, nem akarok tőle semmi különöset, csak jól érezem vele magam, de persze ha vele vagyok, akkor nem tudok teljesen közömbösen viselkedni iránta. Ő már többször tett utalásokat arra, hogy tetszem neki, de kezdeményezni ő sem fog, mert azt is mondta már, hogy ő ehhez nem elég rámenős. Ez így nekem pont jó. Becsapom őt azzal, ha így viselkedem vele továbbra is és nem megyek bele komolyabb kapcsolatba? Nem akarok neki rosszat, de magamnak se. Nyilvánvaló ok nélkül (mivel még nem mondtunk ki semmit) leépíteni ezt a kapcsolatot pedig nem tudom, van-e értelme.
23 F
Nem kell mindent kimondani. Nem kell mindent a másik szájába rágni. Mindenkinek tudni kell nem csak a sorok közt olvasni, de érteni a metakommunikációs jeleket. És abból is érteni kell, hogy még nem hívtad fel egy kávéra hozzátok este, mikor a szüleid moziban vannak.
Ha ezt ő érti, és szívesen lóg együtt veled ő is, akkor minden oké.
Ha ő többet akar, de te nem hitegeted, és továbbra is csak ennyit nyújtasz, és még mindig szivesen lóg veled, akkor is megfelel neki ez az együttlét, mert szeret veled lenni és örül, ha együtt lóghat veled. Ha megtalálja az igazit, majd azzal a sráccal fog flörtölni, és nem veled...
Első vagyok.
Nálunk olyan különbségek vannak, hogy amíg én utálok tévét nézni, addig ő imád. Én olvasni imádok. Ezt úgy oldottuk meg, hogy amíg ő tévézik, addig én odabújok hozzá, és ott olvasok.
Én imádok túrázni, ő sportolni.
Erre az az ötlet jött, hogy együtt elmegyünk túrázni. Keresünk egy tisztást, ő ott elrugdossa a labdát, én felfedezem a környéket.
Én tornázni szeretek, ő úszni. Így amikor én aerobikon vagyok, ő felugrik egy órára az uszodába.
Viszont mindketten imádjuk a különleges kajákat, szeretünk együtt főzni. Imádjuk a színházat, a koncerteket. Szeretünk sokáig lustálkodni az ágyban. Főleg együtt :)
Szóval nem kell mindenben hasonlítani. :)
"ma 10:44"
Szerintem a felsorolt különbségek semmik ahhoz képest, ha az ember más közegben nőtt fel, más életformára rendezkedett be és másképp gondolkodik a világról, más dolgokban hisz.
Továbbra is első vagyok:
Falusi lány vagyok, ő nagyvárosi fiú.
Én türelmetlen vagyok, gyorsan változik a hangulatom, ő nagyon nyugodt.
És a vallásunk is más. Ez csak az esküvőnél okozott kisebb gondot.
De ha csak a kifogásokat keresed, akkor tényleg nem tetszik neked...
Figyelj, nem foglak rábeszélni, de ha eltérő gyökerekről van szó, én nagyon értem.
Falusi lány létemre nagyvárosba költöztem a szerelmem miatt. Nem mondom, hogy egyszerű volt, de úgy érzem, megérte.
Talán az is segítene, ha erről is beszélgetnél vele, akkor látnád, mire hogy reagál, mennyit képes engedni.
És nagyon tévedsz abban, hogy nem kell alkalmazkodni! Egy kapcsolat arról szól, hogy mindkét félnek alkalmazkodnia kell egymáshoz. Ha erre nem vagy képes....
Akkor ismét leírom, hogy nem szeretnék (vele) párkapcsolatot. Nem. Tényleg nagyon aranyos, de nem. Jól elvagyunk, hasonló a szakmánk, de lelkileg nem vagyunk egy hullámhosszon. Azt hiszem, igazán mélyen nem értjük egymást eléggé, és volt már olyan, akivel megértettem magam, tudom, milyen. Nem vagyok belé szerelmes, nem is szeretnék. Na, most ezek után várom a válaszomat a kérdésemre.
A kérdés szempontjából teljesen mindegy, hogy én őt nem akarom tolerálni vagy egyáltalán nem vagyok képes toleranciára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!