Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek becsapom ezzel?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel gyakran el szoktunk menni kikapcsolódni, jól érezzük magunkat, a hobbink is ugyanaz. Ez a lány amúgy még nagyon tetszik is, szép a mosolya, jól néz ki. Viszont biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem működne a kapcsolatunk, mert alapvető dolgokban nagyon különbözünk. Ezt nem tudom, ő látja-e, de már hónapok óta így flörtölgetünk. Nem vagyok szerelmes belé, nem akarok tőle semmi különöset, csak jól érezem vele magam, de persze ha vele vagyok, akkor nem tudok teljesen közömbösen viselkedni iránta. Ő már többször tett utalásokat arra, hogy tetszem neki, de kezdeményezni ő sem fog, mert azt is mondta már, hogy ő ehhez nem elég rámenős. Ez így nekem pont jó. Becsapom őt azzal, ha így viselkedem vele továbbra is és nem megyek bele komolyabb kapcsolatba? Nem akarok neki rosszat, de magamnak se. Nyilvánvaló ok nélkül (mivel még nem mondtunk ki semmit) leépíteni ezt a kapcsolatot pedig nem tudom, van-e értelme.

23 F

2011. ápr. 19. 10:03
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

"ma 10:18"

Q-ra nem erről van szó...

2011. ápr. 19. 10:20
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Érezd vele jól magad, de hozd a tudomására, hogy azt a szitut szereted, ami most köztetek van, nem őt, és nem is lesz köztetek komolyabb, vagy mindketten megégetitek magatok.
2011. ápr. 19. 10:21
 13/34 anonim ***** válasza:
Akárhogy forgatom az irásod csak erröl van szó.
2011. ápr. 19. 10:22
 14/34 A kérdező kommentje:

Amiben különbözünk:

- falu/városi háttér, ehhez kapcsolódó életvitel

- vallás

- temperamentum

- (valószínűleg) jövőkép

2011. ápr. 19. 10:23
 15/34 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy lehet dugásnak érteni a komolyabb kapcsolatot.
2011. ápr. 19. 10:24
 16/34 A kérdező kommentje:

"ma 10:22"

És a dugás után mi van, arra gondoltál már? Ja, tudom, még egy dugás...

2011. ápr. 19. 10:25
 17/34 Szupermókus ***** válasza:

Kérdező - 10:23-ra:

Mi azokban a baj??? Idomulj és ős is fog!

2011. ápr. 19. 10:28
 18/34 anonim ***** válasza:
hát ha nemképes kimondani az érzelmeit akk saját magát csapja be.
2011. ápr. 19. 10:33
 19/34 A kérdező kommentje:

A falusi/városi háttér olyan, amiben az ember nem tud nagyon idomulni, mert abba nőtt bele. Ebbe bele tartozik az ismerősökkel, rokonokkal való viszony, a napi életritmus és még sok minden hétköznapi dolog.

A hitben pedig nem igazán lehet kompromisszumot kötni, hiszen az egy meggyőződés, amit az ember egyedüli igaznak gondol, és ha ebben a párja nem tud partner lenni, akkor ez szerintem nagyon hiányzik.

2011. ápr. 19. 10:35
 20/34 A kérdező kommentje:

"ma 10:28"

Ezekben a dolgokban én nem akarok idomulni és azt sem akarom, hogy ő idomuljon, mert ez nem tolerancia kérdése. Én egy életen át nem akarok más kedvéért máshogy élni, mint ahogy jól esik. Mint mondtam, nem vagyok szerelmes belé...

Tehát most NEM az a kérdésem, hogy összejöjjek-e vele vagy sem, megdugjam-e vagy sem, hanem hogy becsapom-e.

2011. ápr. 19. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!