Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Választás elé állít ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választás elé állít ezzel?

Figyelt kérdés
Elvált vagyok, a mostani élettársammal nagyon jól elvagyunk. De van egy 5 éves lányom a házasságomból. Őt 2 hetente hozom hozzánk az albérletbe, 1-2 éjszakát ott is alszik velünk. Eddig minden jó volt, de mostanában egyre feszültebb a helyzet, mert a barátnőm azt mondta, hogy nem akar alkalmazkodni ahhoz, hogy mikor hozom el, meg hogy ott van velünk. De ő nem akar választás elé állítani! Meg nem fogja tiltani! Ezzel valahol mégis azt teszi részben, nem? Nem akarom elveszíteni egyikőjüket sem! Mit tegyek?

2012. ápr. 21. 09:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele a dolgot. Alap, hogy az embernek a gyerek fontos és bármilyen körülmény is van törődik vele. Ha ezt nem fogadja el akkor szerintem pattintsd a csajt...
2012. ápr. 21. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:

mekkora egy aljad dög... már bocs!

nekem is van lányom, de ha választani kell, akkor a gyerekem az első és ha nem alkalmazkodik és nem érti meg, akkor már bocs, de nem a párom!

2012. ápr. 21. 10:00
 3/11 anonim ***** válasza:

papucs vagy!

mennyi ilyen sztorit ismerek...

2012. ápr. 21. 10:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Konkrétan nem állít választás elé, az még korrekt is lenne, mert legalább kimondaná. Nem, ő lelkileg nyomás alá helyez, aztán csinálj, amit akarsz (de ugye a legjobb lenne mégis, ha úgy ugrálnál, ahogy ő fütyül, mármint neki).

Ha két hetente 1-2 napot nem bír ki a gyerekkel, az elég nagy gáz. Sokkal fiatalabb nálad a lány?

2012. ápr. 21. 10:23
 5/11 A kérdező kommentje:
én 33, Ő 23
2012. ápr. 21. 10:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Volt egy vetélése kb fél éve, meg akartuk tartani. Azóta ilyen "fura".
2012. ápr. 21. 10:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, de roppant önző !!! És majdnem csúnyűbb szót is használtam rá!

Hogy lehet ennyire szívtelen és nem megértő?? Ráadásul nem is arról van szó, hogy állandóan nálatok van! Azért hogy 2hetente 2 napot nem bír ki.... Hát azért felháborító. Nem is tudom mit csinálnék, ha az én párom ugyanezt mondaná..!

Nem tudom mit tegyél, én valószínűleg ilyen emberrel nem is tudnék együtt élni!:(

Az hogy ilyen gyerekes és önző valószínűleg már ezelőtt és másban is ki kellett hogy "bontakozzon".

Őszintén sajnállak:( Remélem megtalálod a legjobb megoldás, de mindenekelőtt remélem a kislányod vágya és érdeke lesz az elsőszámú szempont.

2012. ápr. 21. 10:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha választanom kéne, egyértelmű, hogy a lányomat választom. Csak próbálom menteni ezt az egészet, mert régen jól megvoltunk, hárman is.
2012. ápr. 21. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja és, én megértem hogy fáj neki a vetélés, de ez nem mentség és ok arra, hogy ilyen pofátlanul önző legyen!

Ne haragudj, ha durva kifejezéseket használok én nem téged akarlak bántani, csak annyira felbosszant az ilyen .... emberekről hallok... :(

2012. ápr. 21. 10:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hogy lehetne menteni:( Itt csakis ő a hibás és neki kell változtatnia, nem is értem hogy merülhetett föl benne ilyen. Egyébként megkérdezted hogy akkor még is hogy s mint gondolja? Félévente egy délutánra menj el vele vagy mi?
2012. ápr. 21. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!