Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek vagy ne? Vagy a másikat válasszam?
Sziasztok!
Szóval, az lenne a problémám, hogy megismertem egy aranyos, jó pofa srácot. Szoktunk facebook-on beszélgetni, illetve egyszer találkoztunk eddig egy fél óra erejéig! Igazából jól elvoltunk, meg elvileg hétvégén is találkozunk. Ismerem látásból régebb óta. Rendes, okos srácnak tűnt. De a napokban megtudtam róla hogy füves! És nagyon nagyon rossz bandában van benne! Nem jár be rendszeresen a fősulira se, illetve munkája sincs. Esténként kocsmázik, illetve keményen tolja a füvet. Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatban? Korban pont hozzám illő lenne, mert 2,5 év van közöttünk a javára! De viszont van egy másik fiú is, akit régebb óta ismerek, és ő vele is nagyon jól elvagyok, csak az a gond hogy itt 11 év van a javára! Viszont ő normális, van munkája, pénz, rendes háttere! Ti mit csinálnátok? Belemennétek a rossz fiúval egy kapcsolatba, vagy az idősebbet választanátok, vagy pedig inkább hagynátok mindkettőt? Létszíves segítsetek, mert teljesen tanácstalan vagyok!
18/L
én a helyedben megpróbálnám vele s elbeszélgetnék a fejével
de egy biztos: amelyiket a szíved választaná! nem számít, mit hogyan logikázol és kombinálsz... ha a szíved boldogtalan lesz, cseszheted az egészet
A füves felejtős!!! Még elég fiatal vagy, így szerintem az idősebb is felejtős, mivel úgy tűnik nem fűznek hozzá különösebben gyengéd érzések. Várj olyan fiúra, aki rendes, tetszik és érthetetlen módon bizseregsz már attól is ha csak a közelében lehetsz...
Én is erre várok... bár lehet, sokáig fog tartani :D, de ez még nem ok arra, hogy mindenféle jött menttel összeálljak...
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!