Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek vagy ne? Vagy a másikat válasszam?
Sziasztok!
Szóval, az lenne a problémám, hogy megismertem egy aranyos, jó pofa srácot. Szoktunk facebook-on beszélgetni, illetve egyszer találkoztunk eddig egy fél óra erejéig! Igazából jól elvoltunk, meg elvileg hétvégén is találkozunk. Ismerem látásból régebb óta. Rendes, okos srácnak tűnt. De a napokban megtudtam róla hogy füves! És nagyon nagyon rossz bandában van benne! Nem jár be rendszeresen a fősulira se, illetve munkája sincs. Esténként kocsmázik, illetve keményen tolja a füvet. Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatban? Korban pont hozzám illő lenne, mert 2,5 év van közöttünk a javára! De viszont van egy másik fiú is, akit régebb óta ismerek, és ő vele is nagyon jól elvagyok, csak az a gond hogy itt 11 év van a javára! Viszont ő normális, van munkája, pénz, rendes háttere! Ti mit csinálnátok? Belemennétek a rossz fiúval egy kapcsolatba, vagy az idősebbet választanátok, vagy pedig inkább hagynátok mindkettőt? Létszíves segítsetek, mert teljesen tanácstalan vagyok!
18/L
okoskának aki nem hisz a 70% ime egy link csak hogy tudja nem én találtam ki igy is meg van a 70 % pedig még igy is vannak akik nem valják be
Hello!
A szerelemhez nem értek, csak azért írok ide, mert valami böki a csőröm...
"...megismertem egy aranyos, jó pofa srácot." és az baj, hogy füvezik? Ettől nem fog megváltozni, és jobb mintha minden hétvégén leinná magát a sárga földig... A fűvel nem árt senkinek...
A többi...
Nem hiszem, hogy lenne olyan ember aki még soha nem lógott...
Hidd el ebben az országban nem ő az egyetlen munkanélküli...
Néha elmegy kocsmázni... Te meg néha elmész a barátnőiddel, szórakozni... És?
Viszont a lényeg az, hogy a fű miatt ne kerüljön le a listáról... A következővel az lesz a baj, hogy nem hajtja le a WC ülőkét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!