Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális, hogy 18 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, hogy 18 évesen ezzel foglalkozok?

Figyelt kérdés
most vagyok 18 éves. a barátom 19. már 15 éves korom óta járunk és nagyon komolyan gondoljuk. Már többször beszélgettünk róla, hogy mi lesz a jövőben, összeházasodunk, hány gyerekünk legyen stb. általában ő hozza fel az ilyen témákat. Jelenleg mindketten tanulunk. Már csomószor mondta h amint teheti ( munkánk lesz és stabil anyagi hátterünk) akkor elvesz, összeköltözünk stb. És már én úgy örülnék ha itt kéne tartanunk, hogy munka, gyerekek, saját lakás. De akárkinek ezt megemlítem azt kapom h úristen 18 évesen nem ilyeneken kéne gondolkozni, meg áá ú úgyis annyi pasid lesz még, most még bulizni kéne ezerrel, nem is lenne szabad ilyenkor még komoly pérkapcsolat. És ha én nem akarok más pasit? és ő is komolyan gondolja.. Úgy értem mi ezzel olyan nagy baj?

2012. ápr. 21. 13:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel nagy baj. Fiatalok vagytok ,szerelmesek. A baj akkor lesz, ha már elszürkültök és akkor jössz rá, hogy kidobtál 10-20 évet és a fiatalságod az ablakon.

Vagy... boldogan éltek amíg meg nem haltok.

Mit számít más? Mi köze az életedhez?

2012. ápr. 21. 13:22
 2/16 anonim ***** válasza:

sztem is 18 évesen ne ezen gondolkozz:D gondolom idén érettségizel. ne hanyagold el a tanulást. tanulj addig amíg csak tudsz. sima érettségivel külföldön se nagyon kapsz munkát nem hogy magyarországon. szerezz diplomát, vagy egy rendes szakmát.

remélem nem azon gondolkoztok h érettségi után összeházasodtok és 50 évig güriztek a minimálbérért?D:

2012. ápr. 21. 13:23
 3/16 A kérdező kommentje:
nem. mint mondtam akkor tervezzük ha lesz már rendes állásunk, rendes fizetésünk, és elvégeztük a fősulit. Most én sem akarnék ilyet semmiképpen, csak már jó lenne ott tartani
2012. ápr. 21. 13:24
 4/16 anonim ***** válasza:

akk rendben:p

sztem nincs ezzel baj. ha te nem bánod ezt az egész dolgot, akk mit érdekel más véleménye?:D a lényeg az h boldogok vagytok és szeretitek egymást.;)

2012. ápr. 21. 13:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Én sosem értettem ezt a dolgot, nálam a bulizás és a párkapcsolat két, egymástól teljesen független dolog. Bulizni ünnepekkor szoktak az emberek, pl. születésnapon, szilveszterkor stb., ez egy fajtája a szórakozásnak. A párkapcsolat pedig két egymásba szerelmes ember közötti kötelék. Nem tudom felfogni, hogy lehet a kettő közé párhuzamot vonni, két teljesen külön fogalom, semmi közük nincs egymáshoz. Lehet, hogy én gondolkodom furán, de ez számomra kb. olyan dolog, mint ha azt mondanánk, hogy ne egyél mákos tésztát, mert narancssárga póló van a nagymamádon.
2012. ápr. 21. 13:27
 6/16 anonim ***** válasza:

remélem nem azon gondolkoztok h érettségi után összeházasodtok és 50 évig güriztek a minimálbérért?D:

Miért, szerinted aki házas, annak tilos továbbtanulnia? Nekem több házas csoporttársam is van itt az egyetemen.

2012. ápr. 21. 13:31
 7/16 anonim ***** válasza:

"Miért, szerinted aki házas, annak tilos továbbtanulnia? Nekem több házas csoporttársam is van itt az egyetemen."

de akk maximálisan nem lehet a tanulásra koncentrálni...

2012. ápr. 21. 13:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért ne lehetne. Egy párkapcsolatban jobban lehet? Akkor csak szingliként érdemes egyetemre járni?
2012. ápr. 21. 13:50
 9/16 anonim ***** válasza:

egy egyszerű sima párkapcsolati élet és a házasság között vannak különbségek.

egyébként is én ezt a "munka,gyerek,saját lakás"-ra írtam, h előbb tanuljon utána legyen "munka,gyerek, saját lakás". de ha szerinted egy gyerek mellett lehet egyetemen maxon teljesíteni....

2012. ápr. 21. 13:58
 10/16 Diavolino44 ***** válasza:
Az első párommal 4 és fél évig voltunk együtt mi is ezt gondoltuk az utolsó pár napig. De annyi minden jöhet közbe, ki hova tanul tovább, ki hol talál állást csak hogy a legfontosabbakat említsem!
2012. ápr. 21. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!