Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés úgy hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés úgy hogy ő dolgozik én pedig nem? Helyemben mit tennél?

Figyelt kérdés

Hozzánk költöznénk felújítanánk egy kis házikót, külön bejáratú csak az udvar egy anyukámékkal.

Én is és ő is szeretné csak vacilálok mert neki van munkája nekem nincs, ő külföldön dolgozik én tanulok!

Beszéltük és számára nem gáz sőt kifejezetten ragaszkodik hozzá!

Havi szinten járna haza 1 hetet de nekem küldene pénzt!

Tegnap is mondta hogy nekem felesleges dolgoznom az ő fél milliós fizetése mellett, azt mondta inkább végezzek el egy két tanfolyamot és majd később kedvtelésből dolgozzak!

Nem tudom mit tegyek, félek de mégis akarnám!

egyébként 4éve vagyunk együtt.

20/L 25/F

2012. ápr. 24. 10:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
" inkább végezzek el egy két tanfolyamot" teljesen igaza van. Szerencsések vagyok. Annyi dolgot tanulj meg, amennyit csak tudsz. és legfőként tanulj nyelveket. Minimum plusz kettőt.
2012. ápr. 24. 11:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Pff inkább menj el dolgozni,akármilyen kevés pénzért is,de legyen egy biztos munkahelyed, hogy majd legyen gyed-ed később!Mellette tanulhatsz.Pl okj és diákmunka,vagy főiskola és diákmunka minimum azért legyen!Később normális munka.Aztán később már a szülőktől távolabb költözhetnétek.
2012. ápr. 24. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Így van. Egyszerű a képlet. Először is feküdj rá a németre, bár meglehet ez már megvan nem derült ki. Vezesd fel párodnak az ötletet hogy olyan szakképesítést szeretnél most elvégezni amivel ki tudnál költözni hozzá mondjuk 1-2 év múlva attól függ milyen komoly képzés. De lehet van valami pár hónapos is. És akkor a párod utána tud nézni kérdezni hogy mivel lenne esélyed kinn ahhoz keresnél sulit.

Azonban hosszú távon mindenképp elvégezhetnél valami sulit, egyrészt amit a párod mond, hogy legyen célod, csinálj valami olyat amit szeretsz és nem számít ha nem keresel sokat vele. Így nyíltabban válogathatsz.

Másrészt tudom szép dolog a szerelem, meg biztonság, de sosem lehet tudni, ha véletlenül a jövőben szétmentek ne maradj hoppon. Tudom elképzelhetetlennek tartod, de sosem lehet tudni az életben.

2012. ápr. 24. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Egy hentes félmilliót keres odakint? Nem semmi... idehaza meg az orvosok szemét kiszúrják 90-100 ezer forinttal.
2012. ápr. 24. 11:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyunk, nálunk is párom keres többet, csak mi itthon vagyunk. Én tanulok még, a második sulim kezdem, de dolgozom mellette, igaz épp annyit, hogy a mindennapokban tudjuk felezni a kiadásokat. Segít, ha szükségem van rá. Becsüld meg, és tanulj minél többet kettőtökért! Később csak még jobb lesz akkor! Sok boldogságot!
2012. ápr. 24. 11:50
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves 14. hozzászóló, a kötekedést nagyon nem szeretem!!

A párom 16órát dolgozik, van hogy 2 hónapig vagy annál több ideig haza sem engedték....dolgozik, megfeszül...és a családját is nélkülözi!Ahogy írták nekem is hogy "mindenkinek nyitva van a kapu a jobb élet reményében hogy külföldre menjen" és voltaképpen biztos vagyok benne hogy nem 80-90ezret keres egy ORVOS! Talán egy takarítóra gondolsz vagy fogalmam sincs mi ez a feldúltság a hangnemedben amit megengedsz magadnak, főleg ez az irigység, neked nem jó ne legyen már másnak sem!

A többieknek nagyon szépen köszönöm a választ megpróbálok mielőbb kitalálni valami okosat!

2012. ápr. 24. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!