Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözzek úgy a vőlegényemmel hogy ő dolgozik külföldön de én meg tanulok és nincs munkám ergó nincs pénzem sem?
Figyelt kérdés
Hozzánk költöznénk felújítanánk egy kis házikót, külön bejáratú csak az udvar egy anyukámékkal.
Én is és ő is szeretné csak vacilálok mert neki van munkája nekem nincs, ő külföldön dolgozik én tanulok!
Beszéltük és számára nem gáz sőt kifejezetten ragaszkodik hozzá!
Havi szinten járna haza 1 hetet de nekem küldene pénzt!
Mit tegyek??Szeretném is de félek is egy részt!
2012. ápr. 22. 23:35
3/3 anonim válasza:
Miért nem mész ki hozzá,itthon mit akartok,hidd el külföld vagy külföldi cégnél dolgozz és sok eklézsia mellett te is kijuthatsz.Ő ha okos nem jön vissza ide a nyomorba negyed annyi pénzért,nem ellensége saját magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!