Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözzek úgy a párommal, hogy tudom, x idő múlva szét kell bútoroznunk?
Párommal egyetemisták vagyunk. A minap előkerült témaként, hogy mi lenne ha összeköltöznénk a koliban. Én bejárós vagyok, de eléldegélnénk az ösztöndíjakból, nem okozna különösebb problémát.
A gond az, hogy ő egy évvel előbb végez mint én és nem szándékozik ebben a városban maradni, ahogy majd én sem szeretnék. Ez persze azt jelentené, hogy miután gyakorlatilag együtt éltünk külön városba kerülnék, kitudja milyen messzire. Én iszonyatosan fájó szívvel, de azonnal rávágtam, hogy ez nem lenne olyan jó ötlet. Engem szerintem nagyon megviselne az, hogy nap mint nap mellette fekszek le aludni, aztán pedig akár hetek is eltelnek úgy, hogy nem látom.
Ti hogy vagytok ezzel? Költöznétek vagy sem?
Én össze, most miért ne?
Ha összeköltözöl valakivel "hivatalosan" akkor talán nincs meg rá az esély, hogy szétmentek?
Plusz itt nem végleges elválásról van szó, hanem arról, hogy amíg egy helyen tanultok, addig együtt is élnétek. Szerintem tök jó lehetőség, én tuti belemennék. Utána azt az egy év különbséget, amíg nem végzel, meg lehet máshogy is oldani.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!