Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés úgy hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés úgy hogy ő dolgozik én pedig nem? Helyemben mit tennél?

Figyelt kérdés

Hozzánk költöznénk felújítanánk egy kis házikót, külön bejáratú csak az udvar egy anyukámékkal.

Én is és ő is szeretné csak vacilálok mert neki van munkája nekem nincs, ő külföldön dolgozik én tanulok!

Beszéltük és számára nem gáz sőt kifejezetten ragaszkodik hozzá!

Havi szinten járna haza 1 hetet de nekem küldene pénzt!

Tegnap is mondta hogy nekem felesleges dolgoznom az ő fél milliós fizetése mellett, azt mondta inkább végezzek el egy két tanfolyamot és majd később kedvtelésből dolgozzak!

Nem tudom mit tegyek, félek de mégis akarnám!

egyébként 4éve vagyunk együtt.

20/L 25/F

2012. ápr. 24. 10:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Inkabb tanulj idegennyelveket es koltozz kulfoldre, keress kinnt munkat.

Arra is gondolj, hogy mi lesz, ha megis talal amganak masvalakit, te meg egyedul maradsz munka nelkul? A tanfolyam nem rossz otlet, de foltetlenul keress magadnak munkat!

2012. ápr. 24. 10:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Használd ki a lehetőséget. Nem sok fiú van, aki csak úgy pénzt küldene haza a barátnőjének(aki nem dolgozik). Én se küldenék...
2012. ápr. 24. 10:49
 3/16 anonim ***** válasza:

Én küldenék..:)

Picit furán jön le nekem ez az egész.Havi szinten egy hét,az hosszú távon egy kapcsolatnak édes kevés szerintem.

Én arra küldenék pénzt,hogy tanulj és minél előbb összeköltözhessünk külföldön,ahol minden nap együtt lehetünk..

Remélem nem egy kettős élet alapjait próbálja megalapozni így a barátod.Értsd:kint dug 3 hétig egy nőt,majd hazajön minden hónapban "családlátogatni" téged..23/F

2012. ápr. 24. 10:55
 4/16 A kérdező kommentje:
dehogyis, a kettőnk érdekében megy ki, szeretnénk olyan 5év múlva saját házat, együtt tervezzük a jövőt!
2012. ápr. 24. 10:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát nézd! Nyugodtan, nem kell félned. Nem kerülsz különösebben kiszolgáltatott helyzetbe így, mert hát továbbra is a szüleid ingatlanában élnél, ráadásul velük közös udvarral. Gondolom ha valami balul sülne el, akkor visszacuccolhatsz pár méterre:)
2012. ápr. 24. 10:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Tanulj,keress munkát. És mihamarabb költözzetek össze,mert hosszú távon megviseli a kapcsolatotokat az egymástól külön töltött idő. 4 évet kár lenne veszni hagyni. :)
2012. ápr. 24. 11:01
 7/16 A kérdező kommentje:

a párom még 5évig kint szeretne élni!!

Hentesként dolgozik Németországban, és szerettem volna kimenni vele, hogy hátha tud szerezni nekem munkát ott ahol ő van pl csomagoló de azt mondta hogy szakképesítés kell.

2012. ápr. 24. 11:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Akkor szerezz egy okj-t és uzsgyi ki.
2012. ápr. 24. 11:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Ugyan, kimész és majd szerzel ott munkát.
2012. ápr. 24. 11:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Tanuld azt, amiből később meg szeretnél élni, ne alapozz a barátodra teljesen, mert nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő. Akár szakíthattok, vagy történhet vele valami.

Persze közösen kell, hogy tervezzetek, de úgy csináld, hogy legyen önálló egzisztenciád, ne hagyatkozz rá teljesen.

2012. ápr. 24. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!