Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap dolgozik, én elhagyatottnak érzem magam. Hogyan viseljem el?
Ez a roh@dt, rohanó világ ezt hozza magával... és még csodálkoznak itt sokan, hogy annyi kapcsolat megy tönkre...
Ha fontosak vagytok egymásnak, akkor a fáradtság ellenére is kell tudni szakítani időt egymásra, ahogy az első is írta, nem kell extrém dolgokat művelni, csak egy kis időt együtt tölteni, beszélgetni, sétálni, egymásra figyelni. Egész hétre való feltöltődést jelenthet, biztosan van azért neki is annyi ideje, pl. vasárnap délután, hogy egy kicsit pihenjen. Huzamosabb ideig úgysem bírja ezt a megterhelést, pihenni neki is kell, de azt nem lehet közösen is :-)
Akkor mondd meg neki, hogy ezzel egyet fog elérni, hogy elveszít téged, aztán majd kereshet mást, aki elviseli ezt. Egyébként sosem értettem, hogy minek a sok pénz, ha nem élvezi egy kicsit sem az, aki megkereste... csak belefásul és megkeseredik. Nem hiszem hogy heti szinten egy fél délután olyan nagy kiesés lenne, de ő tudja. Itt alapjaiban vannak szerintem a gondok, talán menekül valami elől a munkába?
Azt pedig hogy nem enged, úgy érted, hogy te sem mehetsz el sehova sem, amiért ő folyamatosan dolgozik? Otthon kell ülnöd, és rá várnod? Te is dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!