Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap dolgozik, én elhagyatottnak érzem magam. Hogyan viseljem el?

Figyelt kérdés
A barátom sokat dolgozik, megértem, de olyan rossz, hogy ha jön, már fáradt és elalszik. Hétvégén is dolgozik, tehát esélyünk sincs közös programot szervezni. Elhagyatottnak érzem magam, mit tegyek?
2012. ápr. 19. 10:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
igen ezt kell tenned. Ha megkérdezi miért mond el neki hogy gondolkodjon el rajta és majd rájön. Ha meg nem jön rá akkor pápá. Ha rájött hogy mit is akar és hogy nem akar elveszíteni hidd el küzdeni fog érted ha nem küzd akkor nem is szeretett idáig. Csak kihasznált mert pont ott voltál neki mikor kelettél.
2012. ápr. 19. 11:14
 22/33 A kérdező kommentje:
Olyan rendesek vagytok, köszönöm szépen :) ezt fogom tenni :) Remélem rájön. Szorítsatok.
2012. ápr. 19. 11:16
 23/33 anonim ***** válasza:

Szorítok. Légy szíves majd írj hogy mi volt akár ide vagy pm ben is mert nagyon kiváncsi vagyok hogy alakul majd a kapcsolatotok. Én szurkolok neked! sok sikert!

xx/F

2012. ápr. 19. 11:19
 24/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) írok mindenképpen
2012. ápr. 19. 11:20
 25/33 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél, tisztázd a helyzetet sürgősen... annyira fiatal vagy egy ilyen kapcsolathoz! Ezer és ezer különb férfi vár rád, akik jobban megbecsülnek majd téged! De ha ő is szeret, igazán, akkor észhez fog térni ettől! Csak légy erős és tényleg írj majd, hogy mi lett!
2012. ápr. 19. 11:24
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

Ne hisztizz,mert ez nagyon gáz lenne,tudod én is vállalkozó vagyok informatikus egy multinak dolgozok,minnél többet melózok annál több az eklézsia.Tehát én nem szeretek szabira menni mert egyrészt kell a sok zsé,másrészt számítanak rám meg szeretnek,harmadrészt karrierista vagyok vannak terveim,nekem nincs olyan,hogy 16-kor kiesik a ceruza a kezemből,hanem ameddig dolgozni kell addig tolom az ipart.

Ezt csak az érti akinek CÉLjai vannak és nem az,hogy egy kislakásban a havi 100.000-ből éljen meg a párjával,vagy ezt általában az érti,aki volt csóró és hatalmas igényei vannak.

Én ilyen voltam,megéreztem a pénzt szagot akkor egyre több kell belőle,plusz ha szereted a melódat akkor pláne.

Ezt nem értheted kérdező,hiszen csak fősulis vagy,majd ha dolgozni fogsz akkor rájössz,nincsenek igényeid ezért se látod át a pénz értékét sajnos.

Ezt sajnos egy sima alkalmazotti gondolkodással és nem céltudatos hozzáállással nem lehet megérteni.

Ennek meg lesz vagy már van a gyümölcse,hidd el.

2012. ápr. 19. 14:41
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

nos #26- os majkd te is megérted mikor egyedül fogsz élni és nem lesz melletted család, gyerekek, csak egyélyszakás pi.csákkal fogod magad vigasztali mert neked a pénz a legfontosabb. Majd ha ne legyen ilyen de megtörténhet pld eltörik a lábad és fekvőgipszes leszel ki fog segíteni a mindennapi dolgokban? sebaj majd írsz egy programot? ugyan már.. De majd ezekre rájössz majd magadtól is. És 60 évesen hiába lesz a számládon 5 millió euró ha betegen senki sem néz rád.

Ennyi.

2012. ápr. 19. 14:50
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

Ezt mind értem,de miből tudsz elmenni a családoddal nyaralni?

Szeretetből?Nem

Akkor miből?Hát ugye,hogy PÉNZből.

Miből veszel egy családi házat vagy miből épitkezel?PÉNZből

Miből tudtok az egészségetekre áldozni?PÉNZből

Miből jártok el sportolni,hogy fittek legyetek?PÉNZből

Miből lesz a gyerekednek finanszírozva a külföldi egyeteme?PÉNZből

Miből lesz kocsid?PÉNZből

Miből lesz gyerekednek dolgai,játéka,különórák,nyelvtanulás?PÉNZből

Miből veszel normális ruhákat,amiben jól jelensz meg?Megincsak PÉNZből.

Szerintem bőven megfér a kettő,csak nem egy házisárkány csajt kell találni,hanem aki megérti,hogy a pasinak több a célja,mint egy 50nm-es panelben lakni 2 pulyával,és egy szakadt Opellal.Hanem nagy célok mozgatják,maradandót alkotni,amire büszke lehet.

Én tuti ezt fogom mesélni,igen 20-n évesen kőkeményen melóztam aztán csináltam egy két menő üzletet amire milliárdos nagyságrendű,a gyerekem most Hollandiában tanul,aztán megy át Spanyolországa,az emberek szeretnek,kigyúrt vagyok,mert sokat eddzek,van időm a gyerekekre a családra,kevesebbet kell melóznom,mert felépítettem a dolgokat.

Csak ezt az átlagos gondolkodású ember nem látja be,csak,hogy ez a hülye már megint dolgozik.

2012. ápr. 19. 15:08
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

gondolom28 -as te vagy a 26 os is.

Én nem azt mondtam hogy ne dolgozzon de 1 héten egy délután ami szerintem nem sok igazán beleférne. Ha meg nem képes ennyire sem akkor csak sajnálni tudom. Jah és annyit még hogy inkább vagyok boldog egész életemben minthogy függjek a pénz iránti haszolástól. Tudod a pénz nem adja vissza azt az időt amit akkor elvesztegettél amikor hajszoltad. Lehet hogy most több szabadidőd van mint akkor volt. De azt az időt nem kapod meg pénzért. Kívánom hogy légy boldog a pénzeddel és ha hiszed ha nem örülök hogy neked sikerült ennyit összeszedni de inkább legyen kevesebb pénzem de legalább tudom hogy úgy élek ahogy szeretnék és nem az hajt előre hogy mégtöbbet..mégtöbbet. Hanem hogy esténként a párom amikor lefekszünk aludni odabújik és azt mondja szeretlek. A pénz tudod nem mondja. De tudod én nem fogok leállni veled vitatkozni mert nem érsz annyit. Van aki így van aki úgy. De azt elárulhatnád ha választanod kellene hogy 10 év pénzhajhászás vagy egy boldog felhőtlen kapcsolat közül melyiket választanád. Bár szerintem tudom hogy inkább a pénzt. Szemembe a pénzhajhász emberek nem sokat érnek. És tegyék oda be az összeset abba a bizonyos helybe. Elnézést a túlzott indulatoskodásért de nagyon felbosszantott.

2012. ápr. 19. 15:25
 30/33 A kérdező kommentje:
Én szóhoz sem jutok. Csak annyit mondanék, pénzért se egészséget, se szeretet nem tudsz megvenni. Erről ennyit.
2012. ápr. 19. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!