Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap dolgozik, én elhagyatottnak érzem magam. Hogyan viseljem el?

Figyelt kérdés
A barátom sokat dolgozik, megértem, de olyan rossz, hogy ha jön, már fáradt és elalszik. Hétvégén is dolgozik, tehát esélyünk sincs közös programot szervezni. Elhagyatottnak érzem magam, mit tegyek?
2012. ápr. 19. 10:31
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom mit gondoljak :(
2012. ápr. 19. 10:56
 12/33 anonim ***** válasza:
Hát én sem nagyon tudnám... sajnállak :-( csak egy megoldás van, újra és újra leülni vele erről beszélni és felvázolni neki, hogy neked ez nem élet így. Válasszon.
2012. ápr. 19. 11:01
 13/33 anonim ***** válasza:
gondolom csak szexre tart ennyi,nagy a szerelem.
2012. ápr. 19. 11:01
 14/33 A kérdező kommentje:
Hát a fáradságtól még a szexre se képes mindig. Hiába akarom én, akkor van, ha ő akarja, az mindegy neki, hogy én mit akarok. Nem tudom van e erre megoldás.
2012. ápr. 19. 11:02
 15/33 anonim válasza:

Amit nem tud, az nem fáj!

Csak kihasznál!

2012. ápr. 19. 11:04
 16/33 anonim ***** válasza:
nincs megoldás ő nem fog megváltozni le kell cserélned
2012. ápr. 19. 11:06
 17/33 anonim ***** válasza:
Tehát lényegében ebben a kapcsolatban minden úgy és akkor történik, ahogy az uraság akarja? És te hol vagy? Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok? Remélem nem évek óta tűröd ezt a modort fiatalon, amikor még bőven változtathatnál!
 18/33 anonim ***** válasza:

Itt nincs mit tenni ez nem egy jól működő kapcsolat.

Itt csak a te károdra működik a dolog és ez nem megoldás. Ne tűrd tovább. Ha együtt éltek akkor költözz el adj neki egy kis időt hogy megváltozzon, érezze milyen nélküled. Ha ezután sem változik meg a dolog vagy csak időszakosan és újra olyan lesz majd mint régen akkor bizony kár erőltetni a dolgot tovább kell lépned.

19/33 anonim ***** válasza:
Hát egy idő után majd rájössz,hogy már nem is szereted...Szerintem még időbe lépj!
2012. ápr. 19. 11:08
 20/33 A kérdező kommentje:
2,5 éve vagyunk együtt. 19 vagyok ő 25. Ha ma eljön megmondom neki, hogy ne keressen egy ideig és gondolkodjon el. Szerintetek?
2012. ápr. 19. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!