Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok időt töltünk együtt?
Figyelt kérdés
Barátommal most lesz 4. hónapja, hogy összeköltözünk. Ő 25, én pedig 21. Nem dolgozik éppen, és az egyetemet szeptembertől kezdi újra, én járok egyetemre, viszont nincs sok órám, és otthonülő típus lévén sok időt töltök otthon (mondjuk úgy, hogy többet, mint "kéne"). A kapcsolatunk viszont kezd megromlani, és én ezt az összeköltözésnek tulajdonítom. Amit viszont nem tudok eldönteni az az, hogy vajon emiatt lehet-e, hogy túl sok időt vagyunk együtt? Vagy esetleg csak simán "kiégtünk"? Mindketten nagyon akartuk ezt az összeköltözést pedig.2012. ápr. 17. 16:43
1/3 anonim válasza:
Nem írtad, hogy mióta vagytok együtt azon kívül, hogy 4 hónapja éltek együtt, így nehéz arra válaszolni, hogy kiégtetek-e.
De tudod, én csak annyit mondanék erre, hogy lakva ismerszik meg az ember, vagyis ez esetben most jönnek ki olyan dolgok, amik eddig működtek, most meg már zavarnak a másikban... ha ezen túl tudtok jutni, nem futamodtok meg, hanem megoldjátok, akkor tartós lehet a dolog, egyébként meg nincs értelme húzni egymás idejét, túl fiatalok vagytok még ahhoz, hogy egy rossz kapcsolatban tengődjetek.
2/3 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy túl sok időt vagytok együtt,ha két ember szereti egymást,nincs olyan,hogy túl sok idő,2,5 éve vagyok együtt a vőlegényemmel,1,5 éve élünk együtt,nagyon szeretünk együtt lenni,együtt aludni,együtt főzni stb.Egy kapcsolaton sokat kell dolgozni,kellenek új programok,fontos azért a szex is stb.
3/3 anonim válasza:
Teljesen egyet értek a második válaszadóval. Valószínűleg feszültek vagytok, mindketten unatkoztok, stb. Kezdjetek valamit magatokkal, szervezzetek programokat, legyen az egy koncert, kirándulás vagy nagytakarítás. Én eléggé ki voltam, mikor nem volt állásom, párom szintén, szerencsére már mindketten dolgozunk, még ha nem is álmaink munkahelyén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!